Skip Navigation Links.

Rezultatet e kërkimit

374 artikuj të gjetur fluke
Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 25
FLUKE F2002234
Informata të shpejta
(0)
Siguresë, 50 mA, 8.5 x 8 mm, Fluke 72x, Fluke 724 / Fluke 725
25,2
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE F2279339
Informata të shpejta
(0)
Siguresë, 315 mA, 6.3 x 32 mm, Fluke 150x
26,55
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE 325/T130x
Informata të shpejta
(0)

Set, kombinim, Fluke 325, Fluke T130

464,39
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0180
Informata të shpejta
(0)
LOGING Paketa, e perbere nga standartet me te larta industriale, multimetri eshte i dizajnuar per aplikime ne industri, fushat e matjeve dhe cdo vend ku kerkohet siguri dhe ...
400,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Z9-0002
Informata të shpejta
(0)

FLUKE Pajisje Testuese - е-katalog

Më shumë
ne Kerkese
Z9-0004
Informata të shpejta
(0)

Fluke Pajisje Precize - Kalibrimit të Pajisjeve Matëse Katalog

Më shumë
ne Kerkese
LEP-0188
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa, multimeter i cili ofron siguri, besueshmeri, ka sigurine e standartit me te larte dhe nje llambe e cila siguron drite te mjaftueshme per punen tuaj.

550,57
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Z9-0005
Informata të shpejta
(0)

Fluke Hart Scientific - Katalog për Kalibrimin e instrumenteve Matëse për Temperaturë

Më shumë
ne Kerkese
LEP-0263
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa per fansa te vertete te elektronikes, posacerisht per ju, qe deshironi te luani me Raspberry.

794,16
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 561
Informata të shpejta
(0)
IR Thermometer, Non Contact / Contact Thermometer, -40:550 °C, Fluke
231,28
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 568
Informata të shpejta
(0)
IR Thermometer, Non Contact / Contact Thermometer -40:800 °C, Fluke
805,94
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0187
Informata të shpejta
(0)
LOGING Paketa, multimeter i cili ofron siguri, besueashmeri dhe ka sigurine me te larte, ne kombinim me nje detektore tensioni pa kontakt me kapacitet deri 100,000 ore pune....
550,57
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LEP-0279
Informata të shpejta
(0)
LOGING Paketa, prodhuar me standartet me te larta ne indusrti, ju lejone matje automatike me dara te rrymes, me ekran te madh dhe te ndritshem ne kombinim me LED drite e cil...
361,11
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 52-2
Informata të shpejta
(0)
Contact Thermometer, Dual Channel, 200:1372 °C, Fluke
630,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 572-2
Informata të shpejta
(0)
IR Thermometer, Non Contact / Contact Thermometer, -30:900 °C, Fluke
953,44
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.