Më të rejat: Referente

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 7
L5630-SAN
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 5V, TO-92
1,51
Më shumë
Në stok
w
ZTK33B
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 33V, 20ppm, DO-35
0,53
Më shumë
Në stok
w
UPC574J-NEC
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 33V, TO-92
0,71
Më shumë
Në stok
w
TAA550B
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 33V
0,3
Më shumë
Në stok
w
LM385Z2.5.
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 2.5V, 150ppm, TO-92
3,02
Më shumë
Në stok
w
LM385Z1.2.
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 1.2V, 150ppm, TO-92
0,99
Më shumë
Në stok
w
LM336Z/5.0.
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LM336Z-5.0-FSC
Diode e Tensionit, 5V, 54ppm, TO-92
0,72
Më shumë
Në stok
w
LM336Z/2.5.
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LM336Z-2V5
Diode e Tensionit, 2.5V, 54ppm, TO-92
0,81
Më shumë
Në stok
w
LM336Z/5.0.
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LM336Z-5.0-FSC
Diode e Tensionit, 5V, 54ppm, TO-92
0,72
Më shumë
Në stok
w
LM336Z/2.5.
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LM336Z-2V5
Diode e Tensionit, 2.5V, 54ppm, TO-92
0,81
Më shumë
Në stok
w
L5630-SAN
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 5V, TO-92
1,51
Më shumë
Në stok
w
LM385Z1.2.
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 1.2V, 150ppm, TO-92
0,99
Më shumë
Në stok
w
LM385Z2.5.
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 2.5V, 150ppm, TO-92
3,02
Më shumë
Në stok
w
TAA550B
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 33V
0,3
Më shumë
Në stok
w
UPC574J-NEC
Informata të shpejta
(0)
Diode e Tensionit, 33V, TO-92
0,71
Më shumë
Në stok
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.