besplatna online alb
Skip Navigation Links.

USB-C kabllo dhe konvertues

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
GB-USBDOCK10
Informata të shpejta
(0)
Stacioni Docking, HDMI, LAN, USB3.0, SD
67,73
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
GB-CAB031
Informata të shpejta
(0)
USB-C / DP Video Kabllo, e Zezë, Mashkull / Mashkull, 4K, 1.2 m
23,77
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
GB-USBAD2
Informata të shpejta
(0)
USB-C në DVI Adapter, USB-C Mashkull në DVI Femëror, 0.2m
33,89
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GB-CAB030
Informata të shpejta
(0)
Audio / Video Kabllo, e Zezë, Mashkull / Mashkull, 4K, 1.8 m
29,49
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
GB-USBAD6
Informata të shpejta
(0)
USB-C në VGA Adapter, USB-C Mashkull në VGA Femëror, 0.2m
24,51
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GB-CAB029
Informata të shpejta
(0)
Video Kabllo, e Zezë, Mashkull / Mashkull, FullHD, 1.8 m
23,59
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GB-USBHUB14
Informata të shpejta
(0)
USB-C Hub, 2 Porte, USB 3.0, RJ45, Bardhë
26,72
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
GB-USBAD9
Informata të shpejta
(0)
USB Hub, USB-C Mashkull në HDMI, USB 3.0 Femëror, USB-C , 0.2m
51,91
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
GB-USBHUB16
Informata të shpejta
(0)
USB-C Hub, 4 Porte, USB 3.0, Zezë
24,3
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CLCT-C026/0.5
Informata të shpejta
(0)
USB-C Kabllo, Blu, C-type Mashkull v3.1 / A-type Femër v3.0, 0.5 m
18,63
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GB-CAB025/3W
Informata të shpejta
(0)
USB-C Kabllo, e Bardhë, C-type Mashkull v3.1 / A-type Mashkull v2.0, 3 m
8,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CLCT-C025/2
Informata të shpejta
(0)
USB-C Kabllo, Blu, C-type Mashkull v3.1 / A-type Mashkull v2.0, 2 m
22,56
Më shumë
Dërgesa Falas
w
CABS-CAB01/1
Informata të shpejta
(0)
USB-C Kabllo, Gri, v3.1, C-type, Mashkull / Mashkull, 1 m
19,66
Më shumë
Dërgesa Falas
w
CLCT-C026/1
Informata të shpejta
(0)
USB-C Kabllo, Blu, C-type Mashkull v3.1 / A-type Femër v3.0, 1 m
19,61
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GB-CAB042/1B
Informata të shpejta
(0)
USB-C Kabëll për Apple, Lightning, 1 m, e Zezë
16,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.