besplatna online alb
Skip Navigation Links.

Bordi proto dhe tele per protoboard

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
ARD-ADD MEGA.PRT
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A000080
Bordi ProtoArduino MEGA, REV 3
6,99
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PJP-1071
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 19100
Breadboard, 555 Pikat e Kontaktit, 114 x 48 mm
19,75
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MIKROE-1140
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1140
Breadboard, 170 Pikat e Kontaktit, Mini
3,34
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND 255-00003
Informata të shpejta
(0)
Breadboard, 3260 Pikat e Kontaktit, 313 x 276 mm
23,77
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND 255-00020
Informata të shpejta
(0)
Breadboard, 170 Pikat e Kontaktit, Mini, 2 Cope
3,83
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND-BRD002
Informata të shpejta
(0)
Breadboard, 2420 Pikat e Kontaktit, 285 x 208 mm
19,07
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND-BRD003
Informata të shpejta
(0)
Breadboard, 840 Pikat e Kontaktit, 174 x 67 mm
6,37
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RND-BRD004
Informata të shpejta
(0)
Breadboard, 640 Pikat e Kontaktit, 174 x 42 mm
4,77
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND-BRD005
Informata të shpejta
(0)
Breadboard, 100 Pikat e Kontaktit, 171.5 x 15 mm, Mini
3,34
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND-BRD006
Informata të shpejta
(0)
Breadboard, 730 Pikat e Kontaktit, 165.5 x 64.5 mm
5,11
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND-BRD007
Informata të shpejta
(0)
Breadboard, 270 Pikat e Kontaktit, 85.5 x 47.27 mm
3,11
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND-BRD001
Informata të shpejta
(0)
Breadboard, 830 Pikat e Kontaktit, 252 x 152 mm, 140 Tele per Protoboard, Kuti
9,56
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARD-ADD PRT.SH2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PROTO SHIELD

Proto Board Arduino UNO, R3 V3.0.

7,96
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARD-ADD PRT.SH3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PROTO SCREW SHIELD

Proto pllakë për Arduino

8,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ART-PROTO KIT1
Informata të shpejta
(0)
Set Zhvillues, Arduino Protoshield
15,92
Më shumë
Dërgesa Falas
w

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.