besplatna online alb
Skip Navigation Links.

Multimetra

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
METREL MD-1060
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MD 1060
Detektor i Тensionit, Bypolar, 12 - 690 V
54,41
Më shumë
Dërgesa Falas
w
METREL MD-1160
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MD 1160
Detektor i Тensionit, Bypolar, 0 - 690 V
66,53
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MASTECH MS8212A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MS8212A
Detektor i Тensionit, 600V+R
27,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE T90
Informata të shpejta
(1)
Detektor i Тensionit, Bypolar, 12 - 690 V, 0 - 400 kR
70,76
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UNI-T UT603
Informata të shpejta
(0)
LCR Meter per Testimin e Rezistoreve, Kondesatoreve dhe Induktoreve
43,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MASTECH MS8233A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MS8233A
Mini Multimetër Digjital, 600V, 10A, 2MΩ
17,15
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MASTECH MAS830L
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P-MAS-MAS830L-B0001
Mini Multimetër Digjital, 600V, 10A, 2MΩ
12,61
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UNI-T UT20B
Informata të shpejta
(0)
Mini Multimetër Digjital, 300V, 2KΩ
10,37
Më shumë
Dërgesa Falas
w
METREL MD-9020
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MD 9020
Multimetër Digjital, 1000V, 10A, 1MHz, 40MΩ, 3000µF
89,53
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MASTECH MS8332C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MS8332C
Mini Multimetër Digjital, 600V, 400mA, 5MHz, 400MΩ, 100µF
19,66
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UNI-T UT61A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: UT61A
Multimetër Digjital, 1000V, 10A, 40MΩ, 4000µF
58,88
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UNI-T UT151C
Informata të shpejta
(0)
Multimetër Digjital, 600V, 10A, 20MΩ, 100µF
34,31
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P2025
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 2025
Multimetër Digjital, USB, 600V, 10A, 20KHz, 60MΩ, 200µF
73,69
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P2015
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 2015
Multimetër Digjital, 600V, 10A, 10KHz, 10MΩ, 400µF
63,2
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P1020A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1020 A
Mini Multimetër Digjital, 600V, 200mA, 20MΩ
35,29
Më shumë
Dërgesa Falas
w

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.