besplatna online alb
Skip Navigation Links.

Instrumente process kalibratorë ADDITEL

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
ADT 210
Informata të shpejta
(0)
MULT.CALIBR.LOOP 0.03% RD
1.231,26
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ADT 222A
Informata të shpejta
(0)
MULT.CALIBR.+A+V+T+R+F
5.763,54
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ADT 223A
Informata të shpejta
(0)
MULT.CALIBR.+A+V+T+R+F
7.841,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ADT 680-GP3K
Informata të shpejta
(0)
MULT.CALIBR.PRESSURE700bar,0.05%
661,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ADT 875-660
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i dizajnuar per kalibrimit e sondave te temperatures dhe transmetimit e temperatures per game (33-660)*C

8.163,09
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ADT 760MA
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues autimatik i presionit me pompe elektrike te integruar deri 20 bar dhe sistem te kontrollit automatik te presionit.

11.685,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ADT 681-GP10K
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues digjital preciz i presionit deri 700bar dhe 0.02%FS saktesi per matje ne gas te lengshem.

1.562,69
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ADT 672-GP10K
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit per game operuese deri 700bar me saktesi 0.02%FS dhe matje te tensionit dhe rrymave te procesit te sinjalit.

3.577,77
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ADT 221A
Informata të shpejta
(0)

Proces kalibrues multifunksional per matje, burim dhe simulim te sinjaleve te proceseve elektrike dhe me sonda te temperatures.

3.721,94
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ADT 209
Informata të shpejta
(0)

Proces loop kalibrues per procesimin e problemeve te sinjalit ne gamen 0-24mA dhe matje te tensionit deri 30V-DC.

932,97
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.