Skip Navigation Links.

INSTEK akcion

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
INSTEK AFG-2225
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AFG-2225
Gjenerator i funksionit për një burim të sinjalit të saktë që mbulon prodhimin e Sine, Square (Pulse), Ramp (Triangle), zhurmes dhe formave val...
513,97
Më shumë
Dërgesa Falas
w
INSTEK AFG-2125
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AFG-2125

Gjenerator i funksionit arbitrar per precizitet te burimit te sinjalit , Sinusuide,Katrore(puls), Trekendore, Zhurme dhe arbitrar te formave te valeve.

478,62
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK AFG-2005
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AFG-2005

Gjeneratorë i funksionit per mbulim te sakte te burimit te sinjalit Sine, Square(Pulse), Ramp, Noise dhe Arbitrary.

276,86
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK MDO2202A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MDO-2202A
OSCIL.LAB.2x100MHz,2GS/s+SA
1.518,3
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK MDO2102AG
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MDO-2102AG
OSCIL.LAB.2x100MHz,2GS/s+SA
1.433,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK MDO2202AG
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MDO-2202AG
OSCIL.LAB.2x100MHz,2GS/s+SA
1.928,82
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK MDO2102A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MDO-2102A

Osciloskop dy kanalësh 2x100MHz, 2GS/s, me analizues të integruar të spektrit DC deri me 1GHz.

1.068,67
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-2072E
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-2072E

Oshiloskop digjital me 2 kanale me brez te frekuencave 70MHz.

716,79
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-2102E
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-2102E

Oshiloskop digjital me 2 kanale me brez te frekuencave 100MHz.

983,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-2204E
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-2204E

Oshiloskop digjital me 4 kanale me brez te frekuencave 200MHz.

1.681,21
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-2202E
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-2202E

Oshiloskop digjital me dy kanale me mundesi te ruajtjes se te dhenave dhe me brez te frekuences 200MHz.

1.393,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-2104E
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-2104E

Oshiloskop digjital me katër kanale me mundesi te ruajtjese se te dhenave dhe me brez te frekuencave 100MHz.

1.638,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-2074E
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-2074E
Oshiloskop digjital me katër kanale me mundesi te ruajtjes se te dhenave me brez te frekuencave 70MHz. Ky model eshte i pajisjur me kerkimin e formave valore dhe funksi...
1.230,28
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.