Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

Implementimi i suksesshem i seminarit profesional –Kalibrimi dhe mirembajtja e Instrumentimit te procesit ne proceset Industriale, Kerkese ose Nevoje?

Skopje, 2018-11-15 1:29:26.MD

Me 7 Nentor, 2018, ne Hotelin Queen’s ne Shkup, per heren e pese eshte mbajtur seminari nje ditor me temen: Kalibrimi dhe mirembajtja e intrumentimit te procesit ne proceset industrial, Kerkese ose Nevoje?

Qellimi I kesaj ngjarje ishte te zgjerojme njohurite praktike te metodave dhe procedurave per kalibrim dhe intrumentim te procesit, marrjen e informatave dhe rekomandimet, siq jane nepermjet kalibrimit te rregullt dhe kontrollimin e proceseve te matjeve te pajisjeve tek vazhdimesia e kualitetit te produkteve dhe procesin e prodhimit te pa nderprere.
Ky seminar ka qene per kompanite nga sektori industrial dhe prodhues qe jane te prekura nga ky problem, qe eshte, personat pergjegjes per kualitetin e prodhimit dhe personat teknik nga sektori i automatikes dhe mirembajtjes se proceseve te prodhimit.

Ky seminar eshte percjelle nga kompanite: Johnson Matthey, ArcelorMittal, TE-TO AD., Jutilitec Solutions dooel, Makstil AD, Rade Koncar, South East European University, Marquardt.
Ligjeruesi ne kete seminar ishte nje ekspert nga Loging Electronics se bashku me ekspertin nga Fluke Calibration I cili ligjeroj ne temen “Veglat e Procesit & Kalibrimit” ne 6 module:

  •  Cka eshte kalibrimi;
  •  Kalibruesit e rrymave te vazhduara;
  •  Kalibruesit e senzoreve te presionit;
  •  Kalibruesit e senzoreve te temperatures;
  •  Dokumentimi i procesit te kalibrimit;
  •  Kalibrimit i HART konvertuesit.

Koncepti i seminarit ishte teorik+ pjesa praktike, qe eshte, pas cdo pjese teorike, ne pllake demo te dizajnuara special, procedura e kalibrimit te proceseve te pajisjeve matese ishte demostrim praktik, ku pjesemarresit prezent kishin mundesin te testoj dhe kalibrojne: tempereturen, presionin, presionin e rrymave te vazhduara 4-20mA
Per nevojen e pjeseve praktike, kalibruesit nga prodhuesi Fluke ishin perdore nepermjet kalibrimit te thjeshte te pajisjeve per temperature ose presion te kalibruesve te sofistikuar per shumeqellimshe me funksionin e HART konvertuesit.
Ne i cmojme te gjithe pjesemarresit ne kete seminar, ne jemi ne dispozicion per pytje te tjera, konsultime, nevojen per informacione shtese.


Kontakti
e-mail:
mo@loging.mk
tel. 02 3127 345
Me poshte e gjeni komplet fotot e kesaj ngjarje.

Lajmet e fundit
27.11.2018
Aktivitetet finale projekt – “Teknologjia me ju”

Aktivitetet finale nga ngjarja e organizuar nga Loging Electronics – ...

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.