UHF (PL259)-lloji

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
UHF-004
Informata të shpejta
(0)

Adapter UHF RG213/ RG58.

0,29
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-005
Informata të shpejta
(0)

Adapter UHF RG213/RG59.

0,26
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-307
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter UHF M/2xF.

0,62
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-308
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter UHF F/2хF.

2,3
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-303
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter UHF-M/BNC-F.

1,52
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-310
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter UHF-F/BNC-F.

2,15
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-309
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter UHF-M/MUHF-F.

2,07
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-304
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter UHF-M/N-F.

2,3
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-305
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter UHF-M/RCA-F.

0,27
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-311
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter UHF-M/SMA-F.

2,31
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-302
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter UHF F/F.

1,11
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-202
Informata të shpejta
(0)

Konektor UHF.

1,12
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-201
Informata të shpejta
(0)

Konektor UHF.

1,4
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-1041
Informata të shpejta
(0)

Konektor UHF per RG213.

0,72
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UHF-1051
Informata të shpejta
(0)

Konektor UHF per RG58.

2,39
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.