N-lloji

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
NC-3055
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N F/2xF.

1,01
Më shumë
Nuk ka në stok
w
NC-302
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N/BNC.

2,39
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-303
Informata të shpejta
(1)

Konektor adapter N/F.

0,92
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-3062
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N/MUHF.

2,35
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-301
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N F/F.

1,83
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-3056
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N М/М.

2,31
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-3011
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N F/F.

2,55
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-3057
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N/TNC.

0,77
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-3058
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N/TNC.

2,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-3059
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N/UHF.

2,55
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-304
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapetr N/UHF.

2,14
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-3060
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N/UHF.

0,78
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-3061
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter N/UHF.

2,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-002
Informata të shpejta
(0)

N Konektor per RG213.

1,97
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NC-102
Informata të shpejta
(0)

N Konektor per RG213.

2,07
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.