BNC-lloji

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
BNC-207
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter BNC F/F.

1,76
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-208
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter BNC F/F.

1,6
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-11365
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter BNC F/F.

1,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-2057
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter BNC/N.

0,45
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-2056
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter BNC/N.

1,52
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-2055
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter BNC/N.

1,6
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-201
Informata të shpejta
(0)

BNC adapter BNC/RCA.

1,01
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-202
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter BNC/RCA.

0,96
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-2066
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter BNC/TNC.

1,76
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-2099
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter BNC/UHF.

1,52
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-2088
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter BNC/UHF.

1,5
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-008
Informata të shpejta
(0)

BNC adapter konektor M/2xF.

1,1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-007
Informata të shpejta
(0)

BNC adapter konektor F/F.

0,8
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-010
Informata të shpejta
(0)

BNC konektor për RG58.

0,64
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BNC-011
Informata të shpejta
(0)

BNC konektor për RG58, RG142, RG400.

0,93
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.