Mbushje /Ngarkimi

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 9
SKR-TRAVEL06
Informata të shpejta
(0)

Adapter i rrymes i cili konverton nga sistemi i Europes ne sistem te SHBA.

12,92
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BN-1508550
Informata të shpejta
(0)

Adapter i rrymës USA

3,54
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BN-1508533
Informata të shpejta
(0)

Adapter i rrymës UK

3,83
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BN-1508520
Informata të shpejta
(0)

Adapter i rrymës USA

3,54
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BN-1508450
Informata të shpejta
(0)

Adapter i rrymës USA

3,67
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BN-1508500010
Informata të shpejta
(0)

Adapter i rrymës USA

4,55
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GB-ADAPT01/W
Informata të shpejta
(0)

Adapter i rrymes me USB per pajsijet mobile, USB x2, 3.1A.

9,41
Më shumë
Dërgesa Falas
w
SKR-TRAVEL07
Informata të shpejta
(0)

Adapter univerzal i rrymes per udhtim me standarte te Danimarkes,Izraelit, Indisë, Europes.

13,08
Më shumë
Dërgesa Falas
w
EL-ADAPT030
Informata të shpejta
(0)

Adapter konektor me 1 prize te tokezuar dhe me 2 priza te pa tokezuara.

2,31
Më shumë
Dërgesa Falas
w
EL-ADAPT041W
Informata të shpejta
(0)

Adapter konektor me 4 priza.

2,15
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EL-ADAPT021B
Informata të shpejta
(0)

Adapter konektor me 2 priza.

1,84
Më shumë
Dërgesa Falas
w
EL-ADAPT021W
Informata të shpejta
(0)

Adapter konektor me 2 priza.

1,84
Më shumë
Dërgesa Falas
w
EL-ADAPT030/PR
Informata të shpejta
(0)

Adapter konektor me on/off nderpreres, me 1 prize te tokezuar si dhe me 2 priza tjera te pa tokezuara.

3,12
Më shumë
Dërgesa Falas
w
EL-TRAVEL033
Informata të shpejta
(0)

Adapter i rrymës për në SHBA

3,18
Më shumë
Dërgesa Falas
w
EL-TRAVEL102
Informata të shpejta
(0)

Me këtë adapter për udhëtime mund të kyqni pajisjet tuaja në më shumë se 150 vende të Evropës

14,28
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.