Splliterë, LNB

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 2 од 3
FC-4MTAP
Informata të shpejta
(0)

Multitap 4-kahor me dobësime të ndryshme.

1,22
Më shumë
Në stok
w
FC-6MTAP
Informata të shpejta
(0)

Multitap 6-kahor me dobësime të ndryshme.

1,24
Më shumë
Në stok
w
FC-8MTAP
Informata të shpejta
(0)

Multitap 8-kahoq me dobësime të ndryshme.

1,34
Më shumë
Në stok
w
ANT ISOL.1
Informata të shpejta
(0)

Ndarës galvanik, 1GHz.

3,44
Më shumë
Në stok
w
FC-COMB-SAT-KN
Informata të shpejta
(0)

SAT/UHF/VHF kombinues.

4,71
Më shumë
Në stok
w
FC-2SPLT-ST-KN
Informata të shpejta
(0)

Satelit antena spliter x2 2,4GHz out=4.5dB.

2,31
Më shumë
Në stok
w
FC-1TAP/8-S-KN
Informata të shpejta
(0)

Spliter 1-kahor (5-2400)MHz 8dB.

0,72
Më shumë
Në stok
w
FC-2TAP/8-KN
Informata të shpejta
(0)

Spliter 2-kahor (5-1000)MHz 8dB.

0,77
Më shumë
Në stok
w
FC-2TAP/10
Informata të shpejta
(0)

Spliter 2-kahor (5-1000)MHz 10dB.

0,77
Më shumë
Në stok
w
FC-2TAP/10-SAT
Informata të shpejta
(0)

Spliter 2-kahor (5-2400)MHz 10dB.

0,81
Më shumë
Në stok
w
FC-2TAP/15-SAT
Informata të shpejta
(0)

Spliter 2-kahor  (5-2400)MHz 15dB.

2,71
Më shumë
Në stok
w
FC-2TAP/20-SAT
Informata të shpejta
(0)

Spliter 2-kahor (5-2400)MHz 20dB.

0,81
Më shumë
Në stok
w
FC-2TAP/24
Informata të shpejta
(0)

Spliter 2-kahor (5-1000)MHz 24dB.

0,77
Më shumë
Në stok
w
FC-2TAP/25-SAT
Informata të shpejta
(0)

Spliter 2-kahor (5-2400)MHz 25dB.

2,71
Më shumë
Në stok
w
FC-2TAP/12-SAT
Informata të shpejta
(0)

Spliter 2-kahor (5-2400)MHz 12dB.

0,81
Më shumë
Në stok
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.