Konektorë, Adaptere

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 2 од 4
CX M/M
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter koaksial (RF) M/M.

0,51
Më shumë
Dërgesa Falas
w
CX-201
Informata të shpejta
(0)

Konektor adapter koaksial (RF) F/F.

0,8
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-0131
Informata të shpejta
(0)

Konektor F mashkull per RG6.

0,35
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-0101
Informata të shpejta
(0)

Konektor F mashkull per RG6.

0,4
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-010
Informata të shpejta
(0)

Konektor F për RG6, mashkull.

0,24
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-003
Informata të shpejta
(0)

Konektor F per RG59, mashkull.

0,24
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-0044
Informata të shpejta
(0)

Konektor F për RG6, mashkull.

0,08
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-014
Informata të shpejta
(0)

Konektor F, femër.

0,07
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-013
Informata të shpejta
(0)

Konektor F për RG6, mashkull.

0,16
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-0041
Informata të shpejta
(0)

Konektor F për RG59, RG62, RG210, mashkull.

0,24
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-011
Informata të shpejta
(0)

Konektor F për RG58, mashkull.

0,16
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-015
Informata të shpejta
(0)

Konektor F, femër.

0,24
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-013/C
Informata të shpejta
(0)

Konektor F per RG6 , mashkull.

0,4
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-004
Informata të shpejta
(0)

Konektor F per RG59, mashkull.

0,07
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FC-005
Informata të shpejta
(0)

Konektor F për RG59, mashkull.

0,08
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.