me Sensor

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
RA-5000299
Informata të shpejta
(0)

Dritë e jashtme për mur, me senzor te levizjes.

14,74
Më shumë
Dërgesa Falas
w
CLGSENWT
Informata të shpejta
(0)

Drite LED tavani me PIR senzor.

31,11
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BN-LAMP05
Informata të shpejta
(0)

LED drite muri me PIR senzor.

39,81
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RA-1004804
Informata të shpejta
(0)

Dritë muri e jashtme me PIR senzor, 7W

31,9
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RA-1004236
Informata të shpejta
(0)

Dritë muri LED me PIR senzor.

18,35
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RA-NIGHT02
Informata të shpejta
(0)

Dritë LED nate

7,18
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RA-RX2605
Informata të shpejta
(0)

Drite nate me nderprers.

4,15
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GB-LAMP03
Informata të shpejta
(0)

LED dritë e tavanit me PIR senzor

19,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
SMA-LAMP01
Informata të shpejta
(0)

LED drite muri per jasht me sensor PIR.

28,51
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RA-RX2608
Informata të shpejta
(0)

Led drite nate.

6,85
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HQ-RS150
Informata të shpejta
(0)

LED Llambë me PIR senzor.

11,86
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
L-TUBE07
Informata të shpejta
(0)

LED llambë me detektor te levizjes, per dollape, rafte, kabinete, korodore dhe garazha.

17,69
Më shumë
Dërgesa Falas
w
SMA-LAMP02
Informata të shpejta
(0)

LED llampe muri per jashte me senzor PIR.

28,51
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GB-LAMP09/P
Informata të shpejta
(0)

LED ndriques me PIR senzor.

21,62
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GB-LAMP05
Informata të shpejta
(0)

LED ndriques me PIR senzor.

34,31
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.