Të Sinjalizuara

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
WERMA-439/24/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 43901055

Alarm sinjalizues me llambë, me 32 tone te ndryshme zhurmash, 105dB, tensioni punues 9-60V DC.

303,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-281/230/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 28147068

Dritë obstruktive e vendosur ne shtepize metali, ngjyre e kuqe ne LED teknologji dhe 230V AC.

602,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-828/230/Y
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 82837068

Drite sinjalizuese, per perdorim ne tunele. Tension punues 230VAC.

159,79
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-829/24/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 82917055

Dritë sinjalizuese, LED drite e kuqe, me mundesi te monitorimit dhe 24V DC.

240,35
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS71/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64924005

Dritë sinjalizuese me ngjyra te gjelbert, te verdhe dhe te kuqe, 70mm diameter dhe 24V AC/DC.

172,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS71-2/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64924006

Drite sinjalizuese me ngjyra te gjelbert dhe te kuqe, 70mm diameter dhe 24V AC/DC.

129,61
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS72/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64900002

Dritë sinjalizuese qe permbane ngjyren e gjelber, verdhe dhe te kuqe, me diameter 70mm dhe 24V AC/DC.

167
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS40/D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63930101

Dritë sinjalizuese me ngjyra te gjelber, te verdhe, dhe te kuqe, me diameter 40mm dhe 24V AC/DC.

135,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS37/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 69911075

Dritë sinjalizuese qe ka ngjyra te gjelber,verdhe dhe te kuqe me zhurmues, 37.5mm diameter dhe 24V AC/DC.

164,77
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-239/CL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 23948055

Drite sinjalizuese LED, pese ngjyra dhe tension punues 24VDC.

163,77
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-280/230/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 28048068

Dritë sinjalizuese ngjyre e kuqe ne LED teknologji dhe 230V AC.

446,58
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-816/24/M
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 81648055

Dritë sinjalizuese shume ngjyrshe, me teknologji LED dhe 24V DC.

205,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-829/230/Y
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 82932768

Dritë sinjalizuese, LED drite e verdhe, me ndriqim te dyfisht dhe 230V AC.

198,48
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS40/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63930001

Dritë sinjalizuese me ngjyra te gjelbert, te verdhe dhe te kuqe, 40mm diameter dhe 24V AC/DC.

125,71
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS72-2/D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64900102

Dritë sinjalizuese qe permbane ngjyrat e gjelber, te verdhe dhe te kuqe, me diameter 70mm dhe 24V AC/DC.

179,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.