Sinjalizimi dhe Automatizimi

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 2 од 2
WERMA-816/24/M
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 81648055
Drite Sinjalizuese, LED, Beacon, 24 V, Shumë Ngjyra
205,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-829/230/Y
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 82932768
Drite Sinjalizuese, LED, Beacon, 230 V, e Verdhe
198,48
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-839/230/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 83912068
Drite Sinjalizuese, Pasqyrë Rrotulluese, 230 V, i Kuq
610,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-883/230/Y
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 88330068
Drite Sinjalizuese, Pasqyrë Rrotulluese, 230 V, e Verdhe
191,65
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-885/12/B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 88550054
Drite Sinjalizuese, Pasqyrë Rrotulluese, 12 V, Blu
140,9
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-439/24/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 43901055
Sinjalizoni Sirene me Llambë, 6 - 60 V, i Kuq
303,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-150/24/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 45010055
Sinjalizoni Sirene me Llambë, 24 V, i Kuq
117,76
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-133
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 13300075
Sirene Sinjalizuese, 105 dB, 24 V
96,24
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-584/230
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 58400068
Sirene Sinjalizuese, 98 dB, 230 V
79,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-107/24/P
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 10701075
Sirene Sinjalizuese, 80 dB, Ton Pulsi, 24 V
35,11
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-128/230
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 12800068
Sirene Sinjalizuese, 92 dB, Ton i Vazhdueshëm, 230 V
84,76
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-142/24/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 14200055
Sirene Sinjalizuese, 120 dB, 18 - 30 V
524,26
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-110/230
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 11000068
Sirene Sinjalizuese, 100 dB, Multi-Ton, 230 V
110,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-154
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 15400055
Vokal Alarm, 110 dB, 24 V
418,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.