Sistemet dhe pajisjet solare

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
CIR-PV E6K311
Informata të shpejta
(0)
SOLAR KIT-CARx2 3PH,3.75KW+PV+..
22.159,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E6K411
Informata të shpejta
(0)
SOLAR KIT-CARx2 3PH,3.75KW+PV+..
28.504,21
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E6K211
Informata të shpejta
(0)
SOLAR KIT-CARx2 3PH,3.75KW+PV+..
18.544,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E6K211+
Informata të shpejta
(0)
SOLAR KIT-CARx2 3PH,3.75KW+CHARG
22.024,64
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E6K311+
Informata të shpejta
(0)
SOLAR KIT-CARx2 3PH,3.75KW+CHARG
24.816,4
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E6K411+
Informata të shpejta
(0)
SOLAR KIT-CARx2 3PH,3.75KW+CHARG
30.554,65
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E4K394
Informata të shpejta
(0)

Kit PV Solar për vetë-konsumim izoluar nga rrjeti, 1.5kW , një fazor.

11.536,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E5K011
Informata të shpejta
(0)

Kit PV Solar për vetë-konsumim per instalime te lidhura ne rrjet.

3.983,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E5K021
Informata të shpejta
(0)

Kit PV Solar për vetë-konsumim per instalim te lidhur ne rrjet.

6.378,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E5K131
Informata të shpejta
(0)

Kit PV Solar për vetë-konsumim per instalime te lidhura ne rrjet.

11.291,9
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E5K041
Informata të shpejta
(0)

Kit PV Solar për vetë-konsumim per instalim te lidhur ne rrjet.

20.096,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV CDP-G
Informata të shpejta
(0)

Kontrollues automatik i rrymës me menaxhim nga largësia per PV sistem.

1.193,93
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV CDP-0
Informata të shpejta
(0)

Kontrollues automatik i rrymës për PV sistem me mbrojtje te dyfisht.

927,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-CAR V15010
Informata të shpejta
(0)

Mbushës elektrik super i shpejt për makina bazuar ne protokolin CHdeMO per mbushje direkte dhe te shpejt.

11.392,76
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-CAR V10460
Informata të shpejta
(0)

Mbushës i fuqishëm për automjetet elektrike me mundesi te mbushjes se 2 dy automjeteve njekohesisht.

6.284,48
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.