NXP

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
NXP-OM11083
Informata të shpejta
(0)

EA LPCXpresso Baseboard nga Embedded Artists.

168,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NXP-OM13080
Informata të shpejta
(0)

LPCXpresso™ pllakë zhvillimore per LPC1125 ARM Cortex M0 MCU.

53,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NXP-OM13055
Informata të shpejta
(1)

LPCXpresso812-MAX pllakë zhvillimore me LPC812 ARM Cortex-M0+ MCU.

28,53
Më shumë
Në stok
w
NXP-OM13071
Informata të shpejta
(0)

LPCXpresso824-MAX pllake zhvillimore per LPC824 ARM Cortex-M0+ MCU.

32,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NXP-OM13045
Informata të shpejta
(0)

LPCXpresso™ pllakë zhvillimore per LPC1347 ARM Cortex-M3 MCU.

26,34
Më shumë
Në stok
w
NXP-OM13035
Informata të shpejta
(0)

LPCXpresso™ pllake zhvillimore per LPC1115 ARM Cortex-M0 MCU.

40,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NXP-OM13012
Informata të shpejta
(0)

LPCXpresso™ pllake zhvillimore per LPC11C24 ARM Cortex-M0 MCU.

33,09
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NXP-OM13053
Informata të shpejta
(0)

LPCXpresso™ pllake zhvillimore per LPC812 ARM Cortex-M0+ MCU.

30,44
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NXP-OM13008
Informata të shpejta
(0)

LPCXpresso™ pllake zhvillimore per LPC1227 ARM Cortex-M0 MCU.

24,75
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NXP-OM13056
Informata të shpejta
(0)

LPCXpresso™ v2 pllake zhvillimore per LPC1549 ARM Cortex-M3 MCU.

59,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NXP-OM13058
Informata të shpejta
(0)

LPCXpresso™ v2 pllakë zhvillimore për  LPC11U68 ARM Cortex-M0+ MCU.

26,34
Më shumë
Në stok
w
NXP-OM13077
Informata të shpejta
(0)

LPCXpresso™ v3 pllake zhvillimore per LPC54102 dual-core ARM Cortex (M4F & M0+) MCU.

51,65
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NXP-OM13070
Informata të shpejta
(1)

LPCXpresso™ v3 pllakë zhvillimore per LPC4337 dual-core ARM Cortex (M4F & M0+) MCU.

44,69
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NXP-OM13016
Informata të shpejta
(0)
The NGX LPCXpresso Baseboard mund te perdoret me qfardo LPCXpresso LPC1xxx mikrokontroller demoboards ose mbed demoboards qe te siguroj variacion te interfejsave dhe pajisje...
57,45
Më shumë
Në stok
w
NXP-OM11043
Informata të shpejta
(1)

Pllakë ARM mbed LPC1768, te lejon te ngritesh dhe te veprosh me shpejtesi ne performancen dhe mundesine qe te jep LPC1768.

88,33
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.