8x8 Click Pllakë

ME-ADD 8x8 GC
Print this pageseparatorSmaller textspacertextp
 
MIKROELEKTRONIKA
MFR Part No: MIKROE-1306
8x8 G Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, LED Ekranit Gjelbërt
14,38
(me TVSH): 1,98
Qnt. Shportë
Dërgesa Falas
w

8x8 G Click is an add-on board in mikroBUS™ form factor. It’s a compact and easy solution for adding 8x8 GREEN LED display matrix to your design. It features MAX7219 8-digit LED display driver module as well as 64 GREEN LED diodes. 8x8 G Click™ communicates with target board microcontroller via four mikroBUS™ SPI lines (DIN, DOUT, CLK and CS). The board is designed to use 5V power supply only, but it can be used with 3.3V MCUs as well.

 

Applications:

8x8 G Click™ brings serial 8x8 GREEN LED display matrix to your design.

 

Features:

  • MAX7219 serial input/output common-cathode display driver with SPI interface
  • Analog and digital brightness control
  • On-chip BCD code-B decoder
  • mikroBUS™ form factor enables easy integration
  • Supported in all mikroElektronika compilers
  • Ready-to-use examples save development time
Form factor
mikroBUS™ (Click Boards)
Furnizimi i rrymës
5V
Kategoria
Display Boards
Paisje shtesë

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.