Raspberry Pi

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 5
RASP.ADD,TEMP1
Informata të shpejta
(0)
"Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Senzor i Temperatur? "
20,44
Më shumë
Në stok
w
RASPBERRY-PI/RPI
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Camera
47,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RASP.ADD,WAT1
Informata të shpejta
(0)
"Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Senzori i Ujit"
20,44
Më shumë
Në stok
w
RASP.ADD,FINGER1
Informata të shpejta
(0)
"Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Lexues i Gishtrinj?ve "
82,31
Më shumë
Në stok
w
RASP.JOYSTICK
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Joystick
8,88
Më shumë
Në stok
w
RASP.GERTDUINO
Informata të shpejta
(0)
Arduino Uno Compatible Board for RPI, GERTDUINO
53,58
Më shumë
Në stok
w
RASP.4DPI-24-HAT
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Ekrani me Prekje
43,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RASP.AUDIO1
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Hi-Fi pllak?
26,35
Më shumë
Në stok
w
RASP.ADD,TEMP2
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Senzor i Temperatur?s dhe Lag?shtis?
15,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RASP.ADD,RGB1
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, RGB LED Matrix
38,69
Më shumë
Në stok
w
RASP.ADD,OLED
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Ekran OLED
22,41
Më shumë
Në stok
w
RASP.ADD,I2C TOU
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, I2C Senzor i Prekjes
26,72
Më shumë
Në stok
w
RASP.CAM.HD/W
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, HD-Wide-Angle Camera Module
59,77
Më shumë
Në stok
w
RASP.ADD,HEART1
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Puls Senzor
35,77
Më shumë
Në stok
w
RASP.ADD,PROXIM
Informata të shpejta
(0)
Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore Raspberry Pi, Senzor i Af?rsis? Infrared
22,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LampiALB
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.