Arduino

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 5 од 6
ARD-ADD MOT.SH.
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A000079
Pllak? Zhvillimore Arduino Motor Shield, 2 Brusha DC
34,43
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARDUINO AUDIO
Informata të shpejta
(0)
Pllak? Zhvillimore Arduino Music Shield, Micro SD Card
44,65
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARDUINO MUX
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: E000024
Pllak? Zhvillimore Arduino MUX Shield, Multiplexer
66,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ARDUINO NFC
Informata të shpejta
(0)
Pllak? Zhvillimore Arduino NFC Shield, Afer Fushes se Komunikimit
47,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ARDUINO SD CARD
Informata të shpejta
(0)
Pllak? Zhvillimore Arduino SD Card Shield
24,3
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARD-ADD CHARG.SO
Informata të shpejta
(0)
Pllak? Zhvillimore Arduino Solar Charger Shield, Mbushes solar
22,41
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARD-UNO
Informata të shpejta
(2)
MFR Part No: A000066
Pllak? Zhvillimore Arduino Uno, ATmega328P MCU
35,68
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARD-UNO SMD/V3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A000073
Pllak? Zhvillimore Arduino Uno SMD, ATmega328 MCU
35,77
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARD-ADD XBEE SH.
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A000007
Pllak? Zhvillimore Arduino Xbee Shield, Komunikimin WiFi
16,44
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARD-ADD XBEE
Informata të shpejta
(0)
Pllak? Zhvillimore Arduino Xbee Shield v.2.0, Komunikimin WiFi
14,08
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARD-YUN REV2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: ABX00020
Pllak? Zhvillimore Arduino Yun Rev2, ATmega32U4 MCU, Modul WLAN
95,93
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ART-PROTO KIT1
Informata të shpejta
(0)
Set Zhvillues, Arduino Protoshield
15,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ARDUINO MKR IoT
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GKX00006
Set Zhvillues, Arduino MKR1000 IoT Bundle
107,5
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ARDUINO TINKER
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: K000001
Set Zhvillues, Arduino TinkerKit Basic
112,07
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ARDUINO TINKER2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: K000002
Set Zhvillues, Arduino & TinkerKit Shields dhe Pllak?
119,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ArduinoALB
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.