Instrumente Testimi

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
BDL-WSCP-1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WSCP-01

Tester i AC daljeve dhe rripit antistatik.

180,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-KS21HE
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KS21HE

ESD jonizues

371,34
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-KSFC1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KSFC1

Set i veglave për testimin e ESD dyshemesë.

450,01
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-WCK-01
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WCK-01

"Work-Check" instrument testues.

102,54
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-SL7100
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SL7100

Instrument për matjen e fushës elektrostatike, 0-160kV.

1.557,73
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-SRM1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SRM1

Instrument për matjen e rezistencës sipërfaqësore dhe të rezistencës në tokë.

164,54
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-SRM100
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SRM100

Instrument për matjen e rezistencës sipërfaqësore.

178,85
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-KS50H
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KS50H

Horizontal Air Ionizer,

(2.83~6.57)m3/min.

648,26
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-KS10H
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KS10H

Bench Top Ionizer,

(0.59~1.18)m3/min.

335,67
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-KS120H
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KS120H

Overhead Ionizer,
(3.9~9.76)m3/min.

1.003,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-KS130H
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KS130H

Overhead Ionizer,

(5.2~13)m3/min.

1.280,8
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-ZS01
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: ZS01

Zero stat gun.

160,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-SL3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SL3
Matës shumë i saktë digjital i fushës me treguesin optik të distancës, i cili siguron saktësinë dhe përsëritshmëris&eu...
1.442,34
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-CM8300CEU
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CM8300CEU

Monitorim i vazhdueshem (bench-top).

138,31
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-CM8300REU
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CM8300REU

Monitorim i vazhdueshem resistiv (bench-top).

138,31
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.