Çanta dhe Paketim

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
BDL-PB1012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: BDL-PB1012

Çanta anti-statike, 254x305mm.

Paketimi: 100 copë.

9,42
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-LTP1012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LTP1012

Çanta anti-statike ngjyrë rozë, 254x305mm.

Paketimi: 100 copë.

26,19
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-PB46
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PB46

Çanta anti-statike, 102x152mm.

Paketimi: 100 copë.

2,72
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-MOI1020
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MOI1020

Çanta mbrojtëse nga lagështia, 254x508mm.

Paketimi: 100 copë.

80
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-MOI1012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MOI1012

Çanta mbrojtëse nga lagështia, 254x305mm.

Paketimi: 100 copë.

51,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-LTM23
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LTM23

Çanta mbrojtëse statike, 50x76mm.

Paketimi: 100 copë.

7,36
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-LTM1012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LTM1012

Çanta mbrojtëse statike 254x305mm.

Paketimi: 100 copë.

42,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-LTM1218
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LTM1218

Çanta mbrojtëse statike, 305x457mm.

Paketimi: 100 copë.

73,11
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-LTM46
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LTM46

Çanta mbrojtëse statike, 102x152mm.

Paketimi: 100 copë.

13,06
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND-ESDBAG01
Informata të shpejta
(0)

Çante antistatike, 185x130mm. Paktetim: x10cope.

2,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND 600-00004
Informata të shpejta
(0)

Çante antistatike ngjyre pembe, me hapje larte, 127x76mm. hapesire 100 pjese.

3,35
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND 600-00033
Informata të shpejta
(0)

Çante mbrojtese statike, e mbyllur siper, 254x203mm. Paktetim: x100 cope.

17,7
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-PCHESD
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PCHESD

ESD qantë.

6,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND 600-00053
Informata të shpejta
(0)

Mbeshtjellese e zgjatur antistatike, (500x300)mm. Paketim: 300m.

45,08
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-MOI1820
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MOI1820

Mbulesë anti-statike për çanta,

457x508mm.

x100pcs

144,88
Më shumë
Dërgesa Falas
w
mengeminja alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.