ESD Mbrojtje

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 12
BDL-WSCP-1
Informata të shpejta
(0)
Kodi: WSCP-01

Tester i AC daljeve dhe rripit antistatik.

180,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-CWMPK
Informata të shpejta
(0)
Kodi: CWMPK

Baze e bute gome , 380x450mm.

11,33
Më shumë
Në stok
w
BDL-BFM45
Informata të shpejta
(0)
Kodi: BFM45

ESD bazë gome e përhimtë, 1200x1500mm.

148,97
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-KSFM42
Informata të shpejta
(0)
Kodi: KSFM42

ESD bazë vinyli për dysheme, 1200x600mm.

87,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-PB1012
Informata të shpejta
(0)
Kodi: BDL-PB1012

Çanta anti-statike, 254x305mm.

Paketimi: 100 copë.

9,42
Më shumë
Në stok
w
BDL-LTP1012
Informata të shpejta
(0)
Kodi: LTP1012

Çanta anti-statike ngjyrë rozë, 254x305mm.

Paketimi: 100 copë.

26,19
Më shumë
Në stok
w
BDL-LTP46
Informata të shpejta
(0)
Kodi: LTP46

Çanta anti-statike ngjyrë rozë, 102x152mm.

Paketimi: 100 copë.

7
Më shumë
Në stok
w
BDL-PB46
Informata të shpejta
(0)
Kodi: PB46

Çanta anti-statike, 102x152mm.

Paketimi: 100 copë.

2,72
Më shumë
Në stok
w
BDL-MOI1020
Informata të shpejta
(0)
Kodi: MOI1020

Çanta mbrojtëse nga lagështia, 254x508mm.

Paketimi: 100 copë.

80
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-MOI1012
Informata të shpejta
(0)
Kodi: MOI1012

Çanta mbrojtëse nga lagështia, 254x305mm.

Paketimi: 100 copë.

51,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-LTM46
Informata të shpejta
(0)
Kodi: LTM46

Çanta mbrojtëse statike, 102x152mm.

Paketimi: 100 copë.

13,06
Më shumë
Në stok
w
BDL-LTM23
Informata të shpejta
(0)
Kodi: LTM23

Çanta mbrojtëse statike, 50x76mm.

Paketimi: 100 copë.

7,36
Më shumë
Në stok
w
BDL-LTM1012
Informata të shpejta
(0)
Kodi: LTM1012

Çanta mbrojtëse statike 254x305mm.

Paketimi: 100 copë.

42,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-LTM1218
Informata të shpejta
(0)
Kodi: LTM1218

Çanta mbrojtëse statike, 305x457mm.

Paketimi: 100 copë.

73,11
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-GTS
Informata të shpejta
(0)
Kodi: BDL-GTS

ESD Doreza me mbulesa.

Madhesia: S

2,6
Më shumë
Në stok
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.