Mbajtës për TV

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 3 од 4
VLM-VLMFS
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për TV deri 27" ose max.30kg.

8,86
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VLM-VLMFM1S
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për TV 13 - 27 " 15 kg

15,08
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VLM-VLMFM2M
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për TV 23-55" 30kg

26,33
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VLM-VLMFM3M
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për TV 55"(139) ose max. 30kg.

27,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TVS-FP337
Informata të shpejta
(0)

Mbajtes muri per TV deri ne 56" ose max. 30kg.

21,65
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VLM-SFM10
Informata të shpejta
(1)

Mbajtes muri per TV deri ne 26" ose max. 15kg.

21,54
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VLM-MC10
Informata të shpejta
(1)

Mbajtes per TV deri ne 42" ose max. 20kg.

21,54
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TVS-LCD117
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për TV deri 55" pse max.40kg.

26,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TVS-LCD119
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për TV deri 55" ose max. 30kg.

55,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TVS-LCD55B
Informata të shpejta
(0)

Mbajtes per TV deri ne 32" ose max.40kg.

8,55
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TVS-LCD107
Informata të shpejta
(0)

Mbajtes per monitor dhe LCD TV te vegjel deri me 27" ose max. 15kg.

40,69
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VLM-MFM31
Informata të shpejta
(0)

Mbajtes muri per TV deri ne 32" ose max.30kg.

21,54
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TVS-LCD115
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për TV deri 70" ose max. 45kg.

62,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TVS-LCD118
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për dy TV njekohesisht me madhesi deri 23" ose max.8kg.

54,73
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TVS-LCD120
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për TV deri 63" ose max.60kg.

60,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.