Pajisje për Kalibrim

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
FLUKE 6330
Informata të shpejta
(0)

Temperature Calibration Baths in compact housing for temperature range (35 to 300)°C.

9.263,76
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ADT 875-660
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i dizajnuar per kalibrimit e sondave te temperatures dhe transmetimit e temperatures per game (33-660)*C

8.163,09
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 9142-EP
Informata të shpejta
(0)

Field Metrology Well per kalibrim te sensorave te temperatures ne rangun (-25+150)°C.

10.551,36
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 9144-EP
Informata të shpejta
(0)

Field metrology well per kalibrim te sensorave te temperatures ne rangun (50-660)°C.

10.092
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 5502A 240
Informata të shpejta
(0)
Ky kalibrues multi-produktiv i adreson punet e zakonshme te numrave si 3.5 dhe 4.5 shifror te multimetrit digjital dhe me shume. Vjen me mbrojtje te bredshme dhe te jashtme ...
36.500,85
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 6105A
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues për kualitetin e energjisë elektrike me vlera me te larta per kalibrimin e multimetrave standard sekondar, energjise dhe tipeve te aplikacioneve testuese...
Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE 6100B
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues për kualitetin e energjisë elektrike me vlerat me te larta per kalibrimin e multimetrave standard sekondar, te energjise dhe tipeve te aplikacioneve test...
Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE 5322A EU
Informata të shpejta
(0)
Modeli 5322A i kombinon shume funksione ne nje instrument, duke zevendesuar diskret rezistoret, kutite dekade dhe shume zgjidhje te zakonshme qe perdoren per kalibrim elektr...
20.775,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 8508A
Informata të shpejta
(0)

Multimetër referencë me 8,5 butona.

Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE 7320
Informata të shpejta
(0)

Pajisje kompakte kalibruese per temperature ne rangun  (-20 to 150)°C.

11.414,4
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 5626-12A
Informata të shpejta
(0)

PRT sensor i temperaturës per proceset kalibruese.

3.564,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE MET/CAL
Informata të shpejta
(0)

Softver menagjues për kalibrim per perdorim me veglat Fluke.

Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE 1529-R
Informata të shpejta
(0)

Termometer 4-kanalësh laboratorik per lidhjen e PRT sondave te temperatures.

8.001,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
instek alb
additel alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.