Pjesa rezerve dhe të konsumueshme

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 27
WEL.51031199
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051031199

Adapter salduesi per maje saldimi per  ET dhe PT serieat per LR21 dhe TCP-S

6,51
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.51616099
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051616099

Butan Gaz Refill Canister 75ml (42g) per Weller saldues me gaz.

8,85
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.RT3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0054460399N
Catridge për maje letkoni me " Me maje per nxemje aktive"- sistem i cili bashkangjit nxehmsin ne maje te lektonit, per perdorim me WXMP dhe WMRP lektona, 1.3x...
27,61
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.BARREL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0058744710

Cilindër përdorezën salduese WSP 80.

12,63
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.52620299
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0052620299N

Cilinder, Pjese rezerve per dorezen saldueseWeller LR82 & FE80.

21,1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.58765729
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0058765729N

Dorezë  me nxehëje të letkonit Weller WXP200.

229,22
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ZD-917/DG
Informata të shpejta
(0)

Dorezë desalduese ZD-552 per perdorim me stacionin saldues dhe desaldues ZD-917.

26,33
Më shumë
Dërgesa Falas
w
SL-916G
Informata të shpejta
(0)

Dorezë desalduese per stacionin saldues dhe desaldues Solomon SL-916.

38,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.58765711
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0058765711N

Dorezë e letkonit (Barrel) e cila perdoret per Weller WXP120.

32,3
Më shumë
Dërgesa Falas
w
SL-916I
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SL-916I

Dorezë per perdorim ne saldues Solomon SL-916.

18,57
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SL-NI
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SL-NI

Dorezë rezerve për stacione për çngjitje, për modelet SL20 dhe SL30 e prodhuesit Solomon.

14,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.LR21
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0052510699N

Doreze saldimi Weller LR21 me karakteristika per nxemje te shpet me fuqi 50W dhe per precizitet te larte.

166,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.WP80/WDH10
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0052918199N

Dorezë saldimi Weller 80W me WP80 dhe WDH10 mbajtes.

227,92
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.WXP65
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0052921199N
Doreze saldimi per saldim preciz ne komponente te vogla dhe te mesme me fuqi mesatare 65W dhe me teknologjine per rregullim te temperatures precize per nxehje te shpejte....
270,9
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.HAP200
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0052711699N

Doreze saldimi me ajër per stacionet e saldimin Weller 3M.

365,98
Më shumë
Dërgesa Falas
w
merni unit alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.