Rrjetë wireless

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
FLUKE AM/C1090WD
Informata të shpejta
(0)

Multiadapter kit për WiFi roaming testime i perbere nga 3 adapter per kanale te ndryshme te testimeve ne te njejten kohe.

558,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.PLANNER
Informata të shpejta
(0)
Softver pa tela per planifikim te rrjetave ne ndertesa, access point konfigurim, antena dhe host te variablave te cilat sigurojne siguri te hartave te Wifi sinjalit dhe perf...
2.674,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.SURVEY PRO
Informata të shpejta
(0)

Softver per dizajnim te rrjetave pa tela per performance optimale dhe siguri.

4.856,31
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.SPECTRUM X
Informata të shpejta
(0)

Softver per idenfikim dhe zbulim te interferencave RF te cilat japin analize ne thellsi dhe real-time infomacion per WLAN.

4.408,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.WIFI AN.PR
Informata të shpejta
(0)

Softver per monitorim dhe troubleshooting WLAN, vegel standarte per pajisje mobile dhe troubleshooting Wi-Fi rrjetat ne ndermarrje te medha.

4.856,31
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE AM/A1150G
Informata të shpejta
(0)

Softver për monitorim të WLAN dhe troubleshooting, pajisje standarte per auditim mobil dhe troubleshooting ne kompani te medha rrjettin Wi-Fi.

4.337,57
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.LR-G2
Informata të shpejta
(0)

Tester i mencur i rrjetit i bazuar ne platformen Android, per testim te rrjetit te bakrit, fibrave optik dhe rrjetit pa tela.

3.777,83
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.