Rrjetë optike

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
MITEL VLP5B
Informata të shpejta
(0)

Burim laserik i dritës, i zbatuar për zbulimin e defekteve në kabllo optike.

186,43
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HT-223H
Informata të shpejta
(0)
Dara Zhveshëse për Fiber Optik, Tre Vrima
15,94
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FITEL S211B
Informata të shpejta
(0)
Dara Zhveshëse për Fiber Optik, Tre Vrima, Fitel
Më shumë
Vetëm në dyqane
MLR FO-103D250
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MLR FO-103D250
Dara Zhveshëse për Fiber Optik, Dy Vrima, Miller
86,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
KP-1285100SB
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 12 85 100 SB
Dara Zhveshëse për Fiber Optikl, Plastik, Knipex
73,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE OPTIF.PRO
Informata të shpejta
(0)
Fluke Optifiber PRO – i pari OTDR i ndërtuar që të plotësojë sfidat e kompanive që operojnë në infrastrukturën fiber optik...
Më shumë
Vetëm në dyqane
FITEL S153A
Informata të shpejta
(0)

Hand held active alignment splicer qe perdore “Active V-Groove alignment” si zgjedhje te pare per shpenzime te vogla ne fushen e pajisjeve te spajsereve.

5.463,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FITEL S178v2
Informata të shpejta
(0)

Hand Held Active Alignment Splicer  per optical fiber core.

6.978,27
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FITEL S179A-21
Informata të shpejta
(0)

Hand Held Active Alignment Splicer  per optical fiber core.

6.860,57
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MITEL VLS8-15
Informata të shpejta
(0)

Laser i kuq i dukshem qe perdoret per gjetjen e thyerjeve ne kabllot optike.

112,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MITEL VLS8-30
Informata të shpejta
(0)

Laser i kuq i dukshem qe perdoret per gjetjen e thyerjeve ne kabllot optike.

168,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MITEL FHP1A02
Informata të shpejta
(0)

Instrument i thjesht per matje te fuqise ne fiber, i bere per instalues the teknik te cilet mirembajne rrjetet optike.

188,91
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MITEL FHP1B02
Informata të shpejta
(0)

Instrument i thjesht per matje te fuqise se fibrit, i bere per instalues dhe teknik te cilet e mirembajne rrjetat optike.

192,64
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MITEL FHP12A
Informata të shpejta
(0)

Mates optik, i thjesht per perdorim me interfejsa univerzal 2.5mm.

77,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MITEL OTS4
Informata të shpejta
(0)

Mates optik per komunikim full duplex ne lidhjen me fije optike.

1.440,47
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.