Matëse i gazit në ambientin

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
EXTECH CO250
Informata të shpejta
(0)
Detektor Gasi, CO2, 5000 ppm
472,76
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET T6540
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T6540
Detektor Gasi, CO2, 2000 ppm, -30 +60 C
539,33
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET T5540
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T5540
Detektor Gasi, CO2, 2000 ppm
407,79
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE CO-220
Informata të shpejta
(0)
Detektor Gasi, CO2, 1000 ppm
735,77
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU-680400
Informata të shpejta
(0)
Detektor Gasi, CO, 300 ppm
539,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU 300HC
Informata të shpejta
(0)
Detektor Gasi, Propan, Мetan
462,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-GD01
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DTCTCO30WT
Detektor Gasi, CO Alarm
24,57
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU 400GD
Informata të shpejta
(0)
Detektor Gasi, CO 1000 ppm, CH4 44000 ppm, H2O
0
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SAS-GD100
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DTCTG10CWT
Detektor Gasi, Propan, Butan
16,75
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH CO240
Informata të shpejta
(0)
Detektor Gasi, CO2, 9999 ppm, -10 +50 C
313,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.