Matës i shpejtësisë së rrjedhjes

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
TECPEL AVM-714
Informata të shpejta
(0)

Anemometer me RS232 lidhje.

342,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P5170
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5170

Anemometër kompakt

39,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH SDL350
Informata të shpejta
(0)

Anemometër per matje ajerit te nxehte dhe me ruajtje te te dhenave ne SD kartele.

620,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TECPEL AVM-715
Informata të shpejta
(0)

Anemometër per matje te shpejtesise, rrjedhjen e ajerit dhe temperatures.

122,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON AM-4204HA
Informata të shpejta
(0)

Anemometër me gamë të matjeve (0.2-20)m/s.

273,78
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH AN340
Informata të shpejta
(0)

Anemometër mini me sonde, matje te temperatures dhe lageshtine relative me funksion te datalogger.

488,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON AM-4232
Informata të shpejta
(0)

Aneometer mini per matje ne sistemin e ventilimit.

299,83
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON AM-4233SD
Informata të shpejta
(0)

Aneometër/Loger per matje ne sistemet e ventilimit. Ky model eshte i pajisur me memorje shtese nepermjet SD karteles per ruajtje te te dhenave.

347,3
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 922 KIT
Informata të shpejta
(0)

KIT matës i rrjedhës së ajërit per testimin e sistemeve HVAC systems bazuar ne Fluke 922.

901,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P5145
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5145

Matët i rrjedhjes së ajërit profesional 2 ne 1 dhe me USB.

241,2
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE 922
Informata të shpejta
(0)

Meter i rrjedhes se ajerit me presion statik dhe diferencial, shpejtesine e ajrit dhe leximin e rrjedhjes se tij.

773,72
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON YK-80AP
Informata të shpejta
(0)

Vane anemometer with PC connection.

192,15
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P5060
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5060

Vane-Anemometër profesional me IR termomenter te integruar dhe lidhje me USB me PC.

189,21
Më shumë
Dërgesa Falas
w
merni unit alb
instek alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.