Matës i ndriçimit

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
LUTRON LX-02
Informata të shpejta
(0)

Adapter i drites per marrje te matjeve te drites me multimeter.

66,37
Më shumë
Në stok
w
PKT-P5025
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5025

Matës digjital i dritës me gamë të matjes deri 50.000Lux.

37,51
Më shumë
Në stok
w
PKT-P5086
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5086

LED LUX meter i pershtatshem per matje te ndriqimit te LED dritave, dritave flureshente ose llambave me ngjyra te ndryshme.

117,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH EA31NIST
Informata të shpejta
(0)

Matës i dritës me certifikate kalibrimi NIST.

292,26
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH EA33
Informata të shpejta
(0)

Mater i drites me display te madh, gamë te matjeve deri ne  999.990Lux dhe memorje.

330,31
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH HD450
Informata të shpejta
(0)

Matës i dritës me memorje dhe mundesi te ruajtjes se te dhenave ne kohe reale.

237,8
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON LX-1102
Informata të shpejta
(0)

Matës i dritës me RS232 interface.

124,12
Më shumë
Në stok
w
EXTECH HD400NIST
Informata të shpejta
(0)

Matës i dritës me certifikatë te kalibrimit NIST.

395,21
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON LM-8000A
Informata të shpejta
(0)

Tester i temperatures/lageshtise/ajrin/drites/.

136,88
Më shumë
Në stok
w
HYELEC MS6612
Informata të shpejta
(0)

Tester i dores per matjen te densitetit te drites  deri ne 200.000Lux.

34,52
Më shumë
Në stok
w
PKT-P5165
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5165

Tester kompakt i dritës

39,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 1000FLT
Informata të shpejta
(0)

Tester i cili rregullon performancen e drites flureshente.

290
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.