Matës i lagështirës dhe të temperaturës

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
COMET P8541
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P8541

4-channel remote thermometer hygrometer with LAN interface.

222,35
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET P8641
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P8641

4-channel remote thermometer hygrometer with LAN interface.

232,39
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON ABH-4225
Informata të shpejta
(0)

Tester i ajrit,temperatures,lageshtise dhe barometer.

161,98
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET G0241
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: G0241

Datalogger i temperaturës me printer te integruar per perdorim ne makinat transportuese.

757,11
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET KIT-GSM-G
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KIT-GSM-G

GSM/GPRS modem per perdorim me datalogger te temperatures Comet G0241 per makina me printer.

359,55
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET H3530
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H3530
Kontrollues i temperaturës dhe lagështisë me LAN port dhe 2 rele ne dalje per montin ne mur. Paisja operon me sonda te integruara te temperatures dhe lageshti...
514,1
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR176
Informata të shpejta
(0)
Matës i lagështisë termike, i pajisur me kamere per skanim te shpejt dh gjetjen e problemeve te lageshtise, gjithashtu udhuesin vizuel per fiksimin se ku mund...
1.370,79
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET H0530
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H0530

Matës i temperaturës me LAN port dhe me dy rele.

456,91
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET H3531R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H3531R

Matës i temperaturës me LAN port dhe me dy rele.

548,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON PHT-316
Informata të shpejta
(0)

Matës i temperaturës dhe lagështisë ne forme kompakte.

94,28
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TECPEL DTM301H
Informata të shpejta
(0)

Matës i temperaturës dhe lagështisë qe mund te montohet ne mur, me LCD display.

17,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 971
Informata të shpejta
(0)

Matës i temperaturës dhe lagështisë per programet HVAC.

308,56
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH MO290
Informata të shpejta
(0)

Matës për matje të lagështisë në materiale të ndërtimit si druri, betoni dhe pa dëmtuar materialet.

496,4
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR160
Informata të shpejta
(0)

Mates i lageshtise i pajisur me kamere termike per skenim te shpejt dhe gjetje te problemeve me  lageshti / vlage.

825,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET F9000
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: F9000

Mbajtës muri për Comet Dataloger me kycje te sigurt kunder heqjeve te pautorizuara.

21,24
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
instek alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.