Mbushje për laboratori

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
GW INSTEK PEL300
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEL-300

Furnizues elektronik i programueshëm për furnizuesit e rrymës deri më 60V dhe rryma deri  më 60A.

1.300,65
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P6080
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6080

Furnizues i energjise elektrike-laboratorik, 15V, 3A.

91,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P6080A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6080A

Furnizues i energjise elektrike-laboratorik, 15V, 3A.

91,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
INSTEK GPS-3030D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GPS-3030D

Furnizues i rrymës linear, 1 kanal ( 0-30) V-DC, rryma dalese 3A.

245,79
Më shumë
Dërgesa Falas
w
POWLAB 303D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: POWERLAB 303D-II

Furnizues i rrymës per nje kanal, me modin linear per gjenerim, 0-30V, max. 3A.

157,78
Më shumë
Dërgesa Falas
w
INSTEK SPS-1820
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SPS-1820

Furnizues i rrymës me një kanal dhe switching mod 0-18V, 20 A.

599,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HYELEC HY5003B
Informata të shpejta
(0)

Furnizues i rrymës nje kanalesh dhe gjenerim linear.

93,39
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND320-KA3005D
Informata të shpejta
(0)

Furnizues i rrymës me indikatorë digjital.

118,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
POWLAB 605
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: POWERLAB 60V-5A

Furnizues i rrymës me një kanal, mod linear të gjenerimit dhe display digjital.

166,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK PSS-2005
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PSS-2005

Furnizues i rrymës i programueshëm në modin linear për tensione deri më 20V dhe rryma deri më 5A.

684,93
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HYELEC HY3010E
Informata të shpejta
(0)

Furnizues i rrymës laboratorik me nje kanal dhe tension digjital dhe indikator te rrymes, tensioni dales (0-30V) DC dhe 10A rryme maksimale.

157,84
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NINGBO PS23023DL
Informata të shpejta
(0)

Furnizues i rrymës me 2 kanale me gjenerim linear.

240,85
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK SPD-3606
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SPD-3606

Furnizues i rrymës me 3 kanale.

996,67
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GPS-4303
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GPS-4303

Furnizues i rrymës me 4 kanale me gjenerim linear.

533,55
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P6210
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6210

Furnizues i rrymës me 4 kanale me gjenerim linear.

345,09
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
instek alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.