Kalibratorë i tensionit

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
FLUKE 729 30G FC
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues automatik i presionit, i dizajnuar per thjeshtim te kalibrimit te presionit dhe siguron rezultate te shpejta dhe te sakta.

10.632,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 729 150G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues automatik i presionit, i dizajnuar special per thjeshtimin e kalibrimit te presionit dhe siguron rezultate te shpejta dhe te sakta.

10.632,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 729 300G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues automatik i presionit, i dizajntuar special per thjeshtim te kalibrimit te presionit dhe siguron rezultate te shpejta dhe te sakta.

10.632,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 719Pro150G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit te integruar nje pompe elektrike per gjenerimin e presionit deri ne 10bar.

4.242,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 719Pro300G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit me nje pompe elektrike te integruar per gjenerimin e presionit deri 20bar.

4.242,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 719Pro30G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit me pompe elektrike te integruar per gjenerimin e presionit deri 2bar.

4.242,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 717 1G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit per matje te njekohesishme te presionit dhe mA per testimin e transmetimin te presionit ne industri.

1.914,33
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 717 300G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit per matje simultate te presionit dhe mA per testimin transmetuesit te presionit ne industri.

1.914,33
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 718 100G
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues i presionit per matjen dhe gjenerimin e presioni nepermjet pompes mekanike qe ka mbrenda.Ky kalibrues eshte i thjesht per perdorim , i sigurt dhe i pershtatshem pe...
3.603,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 721-1603
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues preciz i presionit per kujdesin e transferit te gasit me izolim te dyfisht me senzor te presionit per rangun e presionit -0,97bar to 1,1bar and -0.83bar to 20bar. ...
2.689,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 721-3601
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues preciz i presionit per kujdesin e transferit te gasit me izolim te dyfisht dhe me senzor te presionit me rang te -0,97bar to 2,48bar and -0.83bar to 6,9bar. ....
2.689,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 721-1601
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues preciz i presionit per kujdesin e transferit te gasit me izolim te dyfisht me senzor te presionit per rangun e presionit -0,97bar to 1,1bar and -0.83bar to 20bar. ...
2.689,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 700HTPK
Informata të shpejta
(0)

Kit i  bere per gjenerimin e presionit bazuar ne pompen hidraulike te testimin deri ne 690bar.

1.557,71
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 700PTPK
Informata të shpejta
(0)

Kit i bere per gjenerimin e presionit bazuar ne pompen e testimin te pneumatikeve deri 40bar.

816,64
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 750P29
Informata të shpejta
(0)

Modul i presionit i llojit GAGE 200bar , per perdorim me pajisjet e Fluke per kalibrim.

2.685,9
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.