Pajisje për kalibrim të madhësive elektrike

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
FLUKE 6105A
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues për kualitetin e energjisë elektrike me vlera me te larta per kalibrimin e multimetrave standard sekondar, energjise dhe tipeve te aplikacioneve testuese...
Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE 6100B
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues për kualitetin e energjisë elektrike me vlerat me te larta per kalibrimin e multimetrave standard sekondar, te energjise dhe tipeve te aplikacioneve test...
Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE 5320A
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues multifunksional për testim të elektricitetit me funksion te kalibrimit te testimit te izolimit, linjave, RDC testereve, PAT testereve dhe testereve medic...
Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE 8508A
Informata të shpejta
(0)

Multimetër referencë me 8,5 butona.

Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE 5500A
Informata të shpejta
(0)
Kalibrator elektrik qe ka burim tension e vazhdueshem dhe rrymen, tensionin alternativ dhe rrymen me lekundje te shumta dhe harmoniqe, dy dalje të njëkohshme t&eum...
Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE MET/CAL
Informata të shpejta
(0)

Softver menagjues për kalibrim per perdorim me veglat Fluke.

Më shumë
Vetëm në dyqane
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.