Instrumente modulare

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 4
AHL FEA604-MN
Informata të shpejta
(0)

Adapter rryme per rrymën AC deri në 200A për përdorim me paisjet matëse ALMEMO.

234,8
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL FVA935-TH4
Informata të shpejta
(0)

Sondë matëse e rrymimit të ajërit me brez deri 2m/s.

359,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA1945-DK
Informata të shpejta
(0)

Ethernet kabllo e të dhënave për ALMEMO pajisjet.

280,82
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA1312NA1
Informata të shpejta
(0)

Furnizues i rrymës për ALMEMO paisjet 2450,2490,2590

48,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9601-FS1
Informata të shpejta
(0)

Konektor për ALMEMO sisteme për lidhjen e sinjaleve të ulëta njëkahore DV mAme një pajisje ALMEMO.

33,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9000-FS3
Informata të shpejta
(0)

Konektor për ALMEMO sisteme për lidhjen e sinjaleve DC me tension të ulët mV.

29,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9040-FS
Informata të shpejta
(0)

Konektor për ALMEMO sisteme për konektimin e NTC sensorit në ALMEMO pajisje.

29,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9030-FS1
Informata të shpejta
(0)

Konektor për ALMEMO sisteme për konektimin e PT100 ose PT1000 sensor në ALMEMO pajisje.

29,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9400-FSJ
Informata të shpejta
(0)

Konektor për ALMEMO sisteme për lidhjen e sensorit tipi J me një ALMEMO pajisje.

42,48
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9400-FSK
Informata të shpejta
(0)

Konektor për ALMEMO sisteme për konektimin e sensorit tipi K në njëALMEMO pajisje.

42,48
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9000-FS0
Informata të shpejta
(0)

Konektor për ALMEMO sisteme për konektimin e  sinjaleve me tension të ulët mV.

29,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL FVA915VTH25M
Informata të shpejta
(0)

Turbinë boshtore me metër rrjedhës për lëngje dhe gamë 160l/min.

619,45
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL FVA915VTHK
Informata të shpejta
(0)

Turbinë boshtore me metër rrjedhës për lëngje dhe gamë 40l/min.

359,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA1709GSMOK
Informata të shpejta
(0)

Modem GSM për lidhje ne ALMEMO pajisje matëse.

1.362,78
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9900-AB4
Informata të shpejta
(0)

Modul matës për tension DC deri ne 200V për përdorim me paisjet matëse ALMEMO.

283,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
instek alb
additel alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.