Të tjerë matëse i madhësive joelektrike

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 6
SVAN-SV106
Informata të shpejta
(0)

6-channel tester i vibrimit per testimin e  krahut dhe te gjithe trupin.

Më shumë
Vetëm në dyqane
SVAN-SA38
Informata të shpejta
(0)

Adapter i kalibrimit per kalibrimin e senzoreve .

Më shumë
Vetëm në dyqane
SVAN-SA105
Informata të shpejta
(0)

Adapter i kalibrimit perdoret per kalibrimin te setit vibratorëve te krahut.

Më shumë
Vetëm në dyqane
ADASH A4404
Informata të shpejta
(0)
TESTER VIBRATION, USB
Më shumë
Vetëm në dyqane
SAS-ADS30
Informata të shpejta
(0)

Alarm me kontakt 115dB.

4,26
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ADASH A4300
Informata të shpejta
(0)
A4300 VA3 Pro eshte analizator portabel per diagnozen e vibrimit me 3 hyrje me mundesi te lidhjes se dy senzoreve acceleration ose nje triaxial senzor. Njesia mund te konfig...
Më shumë
Vetëm në dyqane
ADASH A4400
Informata të shpejta
(0)
Analizator i fuqishem per makineri per diagnostifikimin e vibrimit i cili i ploteson te gjitha nevojat per diagnozat e vibrimit. Instrumenti eshte i paisur me sistem te pers...
Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE 810
Informata të shpejta
(0)

Analizues i avancuar i vibro-diagnozave i bere per analizimin komplet te dridhjeve dhe diagnostifikimin e sistemeve mekanike.

11.995,95
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON RGB-1002
Informata të shpejta
(0)

Analizues i ngjyrave per materiale per testimin e parametrave te ngjyrave RGB.

639,23
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BUFFER PH10
Informata të shpejta
(0)

Buffer i lëngshëm i certifikuar me PH10 për kalibrimin e PH metrit.

20,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BUFFER PH4
Informata të shpejta
(0)

Buffer i lëngshëm i certifikuar me vlerë reference PH4 për kalibrimin e PH metrit.

20,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BUFFER PH7
Informata të shpejta
(0)

Buffer i lëngshëm i certifikuar me vlerë reference PH7 për kalibrimin e PH metrit.

20,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SVAN-SA146
Informata të shpejta
(0)

Çantë e ngurtë për mbajtje të SVANTEK SV106 dhe shtesave të tyre.

Më shumë
Vetëm në dyqane
EXTECH CG304
Informata të shpejta
(0)
Coating thickness meter with automatic recognition of ferrous and non-ferrous substrates. The unique Bluetooth interface feature wirelessly transmits data to your PC for fur...
354,55
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON DT-2299
Informata të shpejta
(0)

Combination stroboscope with 3 functions: digital stroboscope, laser photo tachometer and contact Tachometer ( optional probe ).

475,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
instek alb
additel alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.