Të tjerë matëse i madhësive joelektrike

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 3 од 6
LUTRON FG 6100SD
Informata të shpejta
(0)

Matës digjital i forcësme funksion te ruajtjes se te dhenave ne kohe reale. Te gjitha te dhenat e matjeve ruhen ne  SD card memorje.

484,65
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P5150
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5150

Mates i ndryshimit te presionit me USB.

154,19
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LUTRON PCD-431
Informata të shpejta
(0)

Matës i perçueshmerisë 

139,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TECPEL TG-900
Informata të shpejta
(0)

Matës i trashësisë së lyshtrës së materialeve përcjellëse (feromagnetike).

117,16
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 3PG
Informata të shpejta
(0)

Mates laserik profesional per matje te shpejte dhe te sakte ne 3-pika.

263,32
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TECPEL PH-870
Informata të shpejta
(0)

Mates per baza te mikroprocesoreve.

160,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON PS-9302
Informata të shpejta
(0)

Matës për tension me sondë plotësuese të tensionit.

161,98
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P5225
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5225

Matës Ultrasonik per matje te materiale te holla metalike, xham,plastike, keramike.

297,28
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH CG204
Informata të shpejta
(0)

Metër i shtresave të holla me njohje automatike te shtresave me ngjyra dhe pa ngjyra.

277,24
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P2800A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 2800 A

Meter laserike për gjatësi deri 50m. Përmbanë funksionet për kalkulimin e performancës përmes parametrave matës.

131,07
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 414D
Informata të shpejta
(0)

Meter laserike për gjatësi deri 50m. Përmbanë funksionet për kalkulimin e performancës përmes parametrave matës.

162,4
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P2802
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 2802

Meter laserike për gjatësi deri 50m. Përmbanë funksionet për kalkulimin e performancës përmes parametrave matës.

117,59
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P2801
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 2801

Meter laserike për gjatësi deri 50m. Përmbanë funksionet për kalkulimin e performancës përmes parametrave matës.

101,89
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE 424D
Informata të shpejta
(0)

Meter laserike digjitale deri 100m, me funksione te avantuara me memorje dhe mbrojtje IP54.

451,24
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 419D
Informata të shpejta
(0)

Metër laserike digjitale deri ne 80m, me memorje dhe mbrojtje IP54.

312,04
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.