Matës i parametrave të rrethanës

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 9
LUTRON LX-02
Informata të shpejta
(0)
Adapter, Drites, Lutron LX-02
66,37
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE 975VP
Informata të shpejta
(0)
Provë, Shpejtësia e Matësit të Ajrit, Fluke 975, 0.25 m / sec deri 15 m / sek, Teleskop
544,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON ABH-4225
Informata të shpejta
(0)
Tester, Temperatures, Lageshtise, Presion, Lutron ABH-4225
161,98
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON PHB-318
Informata të shpejta
(0)
Tester, Temperatures, Lageshtise, Presion, Kompakt, Lutron PHB-318
118,78
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU VARIOLUXX
Informata të shpejta
(0)
Analizator Portabël i Emetimit të Gazit, O2, CO, CO2, NO, NO2, SO2, HC, H2S, H2, LAN Ethernet, USB, RS485
Më shumë
ne Kerkese
MRU MGAPRIME-Q
Informata të shpejta
(0)

Analizator portabël i emetimit të gazit  per matje te gjata ne konsumimin industrial, makina te gazit dhe turbina, kube te medha etj.

0
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU MGALUXX
Informata të shpejta
(0)
Analizator i Emetimit të Gazit në Industri, Portabël, O2, CO2, CO, CH4, C3H8, NO, NO2, SO2, HC, H2, LAN - Ethernet, IP20, IP42
0
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU MGAPRIME
Informata të shpejta
(0)
Analizator Portabël i Emetimit të Gazit në Industri, O2, CO, CO2, NO, NO2, SO2,C3H8, CH4, N2O, LAN, Bluetooth, WiFi
0
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU SWG100 CEM
Informata të shpejta
(0)
"Analizatorë për Monitorim të Vazhdueshëm të Emetimit, O2, CO, NO, NO2, SO2, СО2, 3,5"" TFT, IP 54 "
Më shumë
ne Kerkese
MRU NOVA COMPACT
Informata të shpejta
(0)
Analizatore Portabel i Gazit të Rrjedhshem, 02, СО, NO, NO2, SO2, 3,5“TFT, SD card 2 GB
Më shumë
ne Kerkese
MRU NOVA PLUS
Informata të shpejta
(0)
Analizatore Portabel i Gazit të Rrjedhshem, Deri në 3 gaze, 3,5 ”TFT, Magazinim 2 GB, USB, Bluetooth
Më shumë
ne Kerkese
MRU D.SMART-Eset
Informata të shpejta
(0)
Analizësi i Efikasitetit të Gazit të Djegies i Portativ, DeltaSMART, 0², CO, NOx, MRU
1.052,7
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MRU D.SMART-BSet
Informata të shpejta
(0)
Analizësi i Efikasitetit të Gazit të Djegies i Portativ, DeltaSMART, 0², CO, NOx, MRU
1.231,34
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU SPECTRA PLUS
Informata të shpejta
(0)
Analizësi i Efikasitetit të Gazit të Djegies, SPECTRA PLUS, О², CO, COhigh, NO, MRU
Më shumë
ne Kerkese
MRU DELTASMART-E
Informata të shpejta
(0)
Analizësi i Efikasitetit të Gazit të Djegies, DeltaSMART, 0², CO, NOx, MRU
729,58
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
instek alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.