Termometra

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
CEM DT-8806H
Informata të shpejta
(0)
MULT.TEMP.-INFRA MEDIC.Body,5-15
103,32
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P5110
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5110
Thermometer, Contact Thermometer, -50:1300 °C
58,62
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MASTECH MS6500
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P-MAS-MS6500-B0001
Thermometer, Contact Thermometer, -50:750 °C
14,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL MT2420-1L
Informata të shpejta
(0)
Thermocouple Thermometer, Contact Thermometer, -200:1760 °C
173,45
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TECPEL DTM305B
Informata të shpejta
(0)
Thermometer, Contact Thermometer, -50:1300 °C
63,8
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TECPEL DTM3102
Informata të shpejta
(0)
Thermometer, Contact Thermometer, -50:300 °C
34,8
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LUTRON TM-917
Informata të shpejta
(0)
Precision Thermometer 0.01 °C, Contact Thermometer, -200:850 °C
201,24
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TECPEL DTM319
Informata të shpejta
(0)
4 Channel Thermometer, Logger Function, Contact Thermometer, -200:1370 °C
266,8
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MASTECH MS6501
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P-MAS-MS6501-B0001
Thermometer, Contact Thermometer, -50:150 °C
14,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH SDL200
Informata të shpejta
(0)
4 Channel Thermometer, Logger Function, Contact Thermometer, -200:1700 °C
390,02
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH TM55
Informata të shpejta
(0)
Food Thermometer, Contact Thermometer, NSF Certified, -40:250 °C
47,19
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P4950
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 4950

Termometer me rreze infra te kuqe per qellime gjenerale dhe game matese -50°С deri 850°С.

108,09
Më shumë
Dërgesa Falas
w
EXTECH IR320
Informata të shpejta
(0)
Termometer me rreze infra te kuqe me mbrojtje IP65 dhe laser te dyfishte per matje precize ne pamje te gjere te fushes. Instrumenti ka opcionin ta gjeneroj nje audio alarm d...
118,78
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P4960
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 4960

Termometer profesional me rreze infra te kuqe me lidhje USB, laser te dyfishte, K-type sonde dhe game matese -50°С to 1200°С.

235,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CEM DT-8806S
Informata të shpejta
(0)

Termometer pa koktakt per trup - i dizajnuar special per matjen e temperatures tek njeriu.

75,23
Më shumë
Dërgesa Falas
w
additel alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.