Instrumente për rrjetë me tension të lartë

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
METREL MI-3280
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 3280
MI 3280 eshte nje instrument porbatel e bere per diagnostifikimit e devijimit te fazave dhe zhdukjen e rrymave nje dhe tra fazore te transformatorit dhe rezistencen nje dhe ...
3.748,3
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SMC PME-500-TR
Informata të shpejta
(0)

Analizues i qarqeve të dëmtuara te tensionit te mesem dhe te larte.

Më shumë
Vetëm në dyqane
SEW 276HD
Informata të shpejta
(0)

Detektor teleskopik i tensionit të lartë deri ne 24kV.

194,88
Më shumë
Dërgesa Falas
w
SEW 230HD
Informata të shpejta
(0)

Detektor teleskopik i tensionit të lartë 36,5kV dhe1,5m gjatesi.

234,32
Më shumë
Dërgesa Falas
w
SMC EMU
Informata të shpejta
(0)

Furnizues i burimit te rrymës per testimin e switch , releve, per perdorim ne laboratore, kualitet te kontrollit dhe prodhim te linjes se testimit..

Më shumë
Vetëm në dyqane
SMC PME-20-PH
Informata të shpejta
(0)

Metër i kombinuar i matjes se  fazës, frekuences dhe rrymes.

Më shumë
Vetëm në dyqane
SMC MENTOR
Informata të shpejta
(0)

Zgjedhje fleksibile per testimin e releve , me sistemin all-in-one per elektromenaik , elektronik, dhe mbrojtje numerike.

Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE 80K-40
Informata të shpejta
(0)

Sonda të tensionit të lartë te dizajnuara per mundesi te zgjerimit te tensionin AC/DC voltmetrit ne 40kV AC/DC.

368,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON HV-40
Informata të shpejta
(0)

Sondë multimetër e tensinit të lartë per testimi e tensionit deri ne 40kV.

122,73
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
instek alb
additel alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.