Instrumente laboratorike

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 8
INSTEK GSP-9330
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GSP-9330

Analizator i spektrit me gamë të frekuences 9kHz-3GHz.

6.515
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P4000
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 4000

TrueRMS Bench Multimetër me lidhje USB.

401,97
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P4090
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 4090

Bench Multimetër digjital per matje te sakta, per perdorim ne laboratore dhe sherbime mobile.

303,11
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GOM-805
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GOM-805

mates i rezistencave te uleta me rezolucion 0.1μΩ dhe testim te rrymave deri me 1A.

1.023,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
GW INSTEK PEL300
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEL-300

Furnizues elektronik i programueshëm për furnizuesit e rrymës deri më 60V dhe rryma deri  më 60A.

1.300,65
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P6080
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6080

Furnizues i energjise elektrike-laboratorik, 15V, 3A.

91,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P6080A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6080A

Furnizues i energjise elektrike-laboratorik, 15V, 3A.

91,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND320-KA3005D
Informata të shpejta
(0)

Furnizues i rrymës me indikatorë digjital.

118,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HYELEC HY5003B
Informata të shpejta
(0)

Furnizues i rrymës nje kanalesh dhe gjenerim linear.

93,39
Më shumë
Dërgesa Falas
w
POWLAB 303D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: POWERLAB 303D-II

Furnizues i rrymës per nje kanal, me modin linear per gjenerim, 0-30V, max. 3A.

157,78
Më shumë
Dërgesa Falas
w
INSTEK GPS-3030D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GPS-3030D

Furnizues i rrymës linear, 1 kanal ( 0-30) V-DC, rryma dalese 3A.

245,79
Më shumë
Dërgesa Falas
w
INSTEK SPS-1820
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SPS-1820

Furnizues i rrymës me një kanal dhe switching mod 0-18V, 20 A.

599,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
POWLAB 605
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: POWERLAB 60V-5A

Furnizues i rrymës me një kanal, mod linear të gjenerimit dhe display digjital.

166,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK PSS-2005
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PSS-2005

Furnizues i rrymës i programueshëm në modin linear për tensione deri më 20V dhe rryma deri më 5A.

684,93
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HYELEC HY3010E
Informata të shpejta
(0)

Furnizues i rrymës laboratorik me nje kanal dhe tension digjital dhe indikator te rrymes, tensioni dales (0-30V) DC dhe 10A rryme maksimale.

157,84
Më shumë
Dërgesa Falas
w
merni unit alb
instek alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.