Instrumente të ndërtuara panel

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 8
SQ-72-AC-300V
Informata të shpejta
(0)

Voltmetër analog AC për montim në panele, deri në 300V, (72x72)mm

10,16
Më shumë
Në stok
w
SD-60-DC-5A
Informata të shpejta
(0)

Ampermeter analog DC për montim në panele, deri në 5A, (60x60)mm

8,39
Më shumë
Në stok
w
ROD-72 25ADC
Informata të shpejta
(0)

Ampermetër analog DC per montim ne panel, deri 25A, (69x53)mm.

21,63
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
JAN.UMG511/1
Informata të shpejta
(0)
Kodi: 5219001
Analizator 3 fazor i kualitetit të rrymës per klasin A, anëtar i serise se analizueseve UMG511 1 nga prodhuesit Janitza. Kjo analizator i cilësise së...
2.830,58
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
JAN.UMG512/1
Informata të shpejta
(0)
Analizator 3 fazor i kualitetit të rrymës per klasin A, anëtar i serise se analizueseve UMG511 1 nga prodhuesit Janitza. Kjo analizator i cilësise së...
2.830,58
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
JAN.UMG605/7
Informata të shpejta
(0)
Kodi: 5216027
Janitza UMG605 / 7 është analizator 3-fazor i kualitetit të rrymës te klasit A, anëtar i serisë UMG605, nga prodhuesi Janitza. UMG 605 analizat...
1.502,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-M52000
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor i rrymës për montim me LCD ekran.

363,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-M54402
Informata të shpejta
(0)
Analizator 3 fazor i rrymës për panel montues me RS485 dhe LCD ekran. Analizator me brez të gjerë të zgjedhjeve: digjitale / analoge, hyrjet / dalje...
1.177,94
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-M54400
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor i rrymës për montim me RS495 dhe LCD ekran.

1.054
Më shumë
Në stok
w
CIR-M52021
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor i rrymës për montim me lidhje RS485.

472,38
Më shumë
Në stok
w
CIR-M20242
Informata të shpejta
(0)

Analizator fazor i rrymës për panel montues.

278,34
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ELSPEC G4410
Informata të shpejta
(0)

Analizator i fuqisë për 3 faza me regjistrim të formave valore.

3.315,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ELSPEC G4420
Informata të shpejta
(0)

Analizator i fuqisë për 3 faza e regjistrimin e formave valore.

4.454,4
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ELSPEC G4430
Informata të shpejta
(0)

Analizator i fuqisë për 3 faza me regjistrim të formave valore.

6.076,49
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
JAN.UMG96L/1
Informata të shpejta
(0)
Kodi: 52.14.001

Janitza UMG96L/1(52.14.001) është analizator trifazor i fuqisë nga seria UMG96L e prodhuesit  Janitza.

161,24
Më shumë
Në stok
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.