Analizatorë i fuqisë

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
FLUKE 1760/B
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor - regjistrues i parametrave të fuqisë i klasit A.

 

14.118,36
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 1760
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor - regjistrues i parametrave të fuqisë i klasit A.

 

16.358,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ELSPEC G4500
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor i fuqisë së rrymës me regjistrim të formave valore.

10.984,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ELSPEC G3500
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor i rrymës me mundësi regjistrimi të formave valore.

6.743,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 434-II
Informata të shpejta
(0)
Fluke 434 II Analizuesi i Energjisë është vegel mjaft ideale. Duke shfrytëzuar funksionin e ri  te kalkulimit te humbjeve të energjisë, 43...
6.403,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 438 II
Informata të shpejta
(0)
Fluke 435 II Energjisë Analyzer është vegel mjaft ideale per energji. Duke shfrytezuar funksionin e ri te kalkulimit te humbjeve të energjisë, 435 I...
9.464,36
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 435-II
Informata të shpejta
(0)
Fluke 435 II Energjisë Analyzer është vegel mjaft ideale per energji. Duke shfrytezuar funksionin e ri te kalkulimit te humbjeve të energjisë, 435 I...
8.231,36
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MI-2892EU
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 2892 EU

Analizator i kualitetit të rrymës 3-fazore perdoret per analizimin e kualitetit te rrymes ne LV dhe MV sistemet. Class A, me sonda fleksibile deri 3000A.

3.610,97
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MI-2892ST
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 2892 ST
Analizator i kualitetit të rrymës 3-fazore perdoret per analizimin e kualitetit te rrymes ne LV dhe MV sistemet, Class A, pa sonda ( mund te sigurohen ekstra )....
3.063,93
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MI-2883EU
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 2883 EU

Analizatorë 3-fazor i fuqisë per analizim te kualitetit te fuqise ne LV dhe MV sistemet, Klasi A, me sonda flex deri 3000A

1.938,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MI-2885EU
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 2885 EU

Analizatorë 3-fazor i fuqisë qe perdoret per analizimin e kualitetit te fuqise ne LV dhe MV sistemet , klasi A, me sonda flex deri 3000A.

2.971,1
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MI-2885ST
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 2885 ST

Analizatorë 3-fazorë i avancuar i kualitetit te fuqise ne sistemet LV dhe MV , Klasi S, dhe pa dara matese.

2.413,09
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P2510
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 2510

Analizues i fuqisë me interfejs RS232 me 0,1 W rezulucion.

364,9
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 345
Informata të shpejta
(0)

Analizues nje fazor i kualitetiti te rrymes elektrike me dara te rrymes deri me 2000A.

 

2.195,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 1748/15/EU
Informata të shpejta
(0)
TESTER-PQ Logg.x3ph,Adv.+CLAMP
7.793,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
instek alb
additel alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.