Kamera me rreze infra të kuqe

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 4
FLIR E8-XT
Informata të shpejta
(0)
TESTER-TERM.CAM.320x240,50MK
3.975,82
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR GF320
Informata të shpejta
(0)

Infrared kamere eshte zgjedhje per ndalimin e rrjedhjes se gazit neper gypa dhe lidhje ne petrokemikale.

Më shumë
Vetëm në dyqane
FLUKE RSE300 9Hz
Informata të shpejta
(0)

Infrared kamere me performance te larte , 320x240. Perfekt per analizimin e te dhenave termike, me kycje ne MATLAB dhe LabVIEW.

14.034,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE RSE600 9Hz
Informata të shpejta
(0)
Kamere termike me performance te larte, 640 x 320. E pershtatshme per analizim dhe transmetim te te dhenave termike,  programe te integruara si MATLAB dhe LabVIEW....
18.384,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR AX8
Informata të shpejta
(0)

Kamerë  termike per kushte te vazhdueshme dhe monitorim te sigurte, 80x60pix, ethernet,  48° × 37°, digital out, web interface.

1.223,63
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR E6-XT
Informata të shpejta
(0)

Kamerë  termike nga Flir, e bere per perdorim te perditshem ne industri. Permbane IR senzor te avancuar dhe funksion MSX per permiresim te imazhit.

2.517,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE TiX560
Informata të shpejta
(0)
Kamerë infrared me performancë të lartë me karakteristika te avancuara per analizimin termik ne detaje, 320x240 IR rezulicion dhe 0.03°C sensivitetin...
15.310,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR T1030SC
Informata të shpejta
(0)

Infrared kamere me rezulucion te larte dhe cilsi te larta, e bere per t'u perdorur per kerkime dhe zhvillim

Më shumë
Vetëm në dyqane
FLIR T660 25°
Informata të shpejta
(0)

Infrared kamere me karakteristika teknike superiore dhe me funksion te avancuar per analizimin e IR.

28.043
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR T540
Informata të shpejta
(0)

Infrared kamere me karakteristika teknike superiore dhe me funksion te avancuar per analizimin e IR.

17.179,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR T640 25°
Informata të shpejta
(0)

Infrared kamere me karakteristika teknike superiore dhe me funksion te avancuar per analizimin e IR.

22.462,24
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE TiX520
Informata të shpejta
(0)
Kamerë infrared me përformancë të lartë me karakteristika te avancuara per analizim termik ne detaje , 320x240 IR rezulucion dhe sensivitet te tempe...
13.856,9
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR T530
Informata të shpejta
(0)

Infrared kamere me karakteristika teknike superiore dhe me funksion te avancuar per analizimin e IR.

12.557,7
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE TiS75
Informata të shpejta
(0)
Kamere termike per perdorim ne industri dhe aplikacione komerciale. Permbane fokus me operim manual dhe lidhje pa tela me veglat tjera permes aplikacionit FlukeConnect....
5.301,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE TiS45
Informata të shpejta
(0)
Kamere termike per perdorim ne industri dhe aplikacione komerciale. Permbane fokus me operim manual dhe lidhje pa tela me veglat tjera permes aplikacionit FlukeConnect....
3.180,39
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.