Instrumente për instalim elektrik

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 10
METREL A-1110
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A 1110

Kabell 3-fazore per testim ne industri.Mund te perdoret tester nga seria Eurotest.

28,05
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL A-1143
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A 1143

Adapter i indipendances  Eurotest tester i instalimeve, perdoret per matje te vogla te indipendances.

1.085,91
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL A-1199
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A 1199

Adapter per perdorim Metrel Eurotest testerat per performimi e matjeve ne resiztenca specifike.

206,9
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MI-3290GP
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 3290 GP
Tester portabel, instrumet i cili sherben per matjen e rezistences se tokezimit, rezistencen specifike te tokezimit dhe objete te tjera potenciale energjetike dhe jo-energje...
4.313,89
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL A-1632
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A 1632

Tester per diagnoze te pajisjeve mushese elektrike per makina elektrike (EVSE), per perdorim se bashku me mbeshtetje nga Metrel.

1.488,36
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE DMS COMP
Informata të shpejta
(0)

Aplikacion softverik per menaxhim te te dhenave.

693,68
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL A-1006
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: METREL A-1006

Çantë për mbajtje, shtesë për Metrel instrumentet për testimin e instalimeve IT/elektrike dhe matje të rezistencës së tokëzimit.

46,82
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE 1630-2FC
Informata të shpejta
(0)

Dara matëse per matje te rezistences se tokezimit per industri, komerciale. Keto dara matese thjeshtsojne testimin e rezistences se tokezimit.

1.784,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL A-1018
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A 1018
Dara rryme profesionale, e zbatuar për përdorim me Metrel instrumentet për matje të rezistencës së tokëzimit dhe kualitetit të energjisë elektrike. Dara ka mundësi për matje...
244,16
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL A-1019
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A 1019

Dara rryme standarde për matje të rezistencës së tokëzimit dhe kualitetit të energjisë elektrike, për përdorim me Metrel instrumentet.

203,75
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 1AC-II
Informata të shpejta
(0)

Detektor pa kontakt i tensionit me kategorinë më të lartë të mbrojtjes nga tensioni.

38,28
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE LVD1A
Informata të shpejta
(0)

Detektor i tensionit pa-kontakt me pamje vizuele.

44,08
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P1030
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1030

Detektor i tensionit pa kontakt (50-1000)V AC me LED dhe indikator me ze.

15,06
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VELLEMAN CS130
Informata të shpejta
(0)

Detektor metali per kerkimin e pareve te metalta, byzhuteri, ari, argjend, me qellime gjenerale per detektimin dhe lokalizimin e metalit.

95,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VELLEMAN CS200
Informata të shpejta
(0)

Detektor metali me LCD ekran per kerkimin e perave te metalit, byzhuteri, ari, argjend, me qellime gjenerale per detektimin dhe lokalizimin e metalit.

196,61
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
instek alb
additel alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.