Instrumente process

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
MASTECH MS7221
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P-MAS-MS7221-B0002
Kalibrator i procesit të rrymës dhe tensionit qe mundeson testimin dhe kalibrimin a nje game te gjere te proceseve per kontrollimin e pajisjeve, perfshire transmet...
166,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH PRC15
Informata të shpejta
(0)
Kalibrator i procesit të rrymës dhe tensionit qe mundeson testimin dhe kalibrimin a nje game te gjere te proceseve per kontrollimin e pajisjeve, perfshire transmet...
508,22
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH PRC20
Informata të shpejta
(0)
Kalibrator i termoqiftoreve qe mate 8 tipe te ndryshme te termoqiftoreve (J, K, T, E, C, R, S dhe N) dhe mundeson dalje precize te shfaqur si Centigrade/Fahrenheit ose mV....
590,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH PRC30
Informata të shpejta
(0)

Kalibrator multifunksional qe siguron matje precize per termocifte (8tipe), rryme(mA) dhe tension (mV ose V).

638,24
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 707
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i avancuar i bere per matje te procesit mA per gamen 0-20mA dhe 4-20mA. Permbane furnizim te brendshem 24V.

1.189,17
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 729 30G FC
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues automatik i presionit, i dizajnuar per thjeshtim te kalibrimit te presionit dhe siguron rezultate te shpejta dhe te sakta.

10.632,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 729 150G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues automatik i presionit, i dizajnuar special per thjeshtimin e kalibrimit te presionit dhe siguron rezultate te shpejta dhe te sakta.

10.632,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 729 300G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues automatik i presionit, i dizajntuar special per thjeshtim te kalibrimit te presionit dhe siguron rezultate te shpejta dhe te sakta.

10.632,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 719Pro150G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit te integruar nje pompe elektrike per gjenerimin e presionit deri ne 10bar.

4.373,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 719Pro300G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit me nje pompe elektrike te integruar per gjenerimin e presionit deri 20bar.

4.373,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 719Pro30G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit me pompe elektrike te integruar per gjenerimin e presionit deri 2bar.

4.373,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 717 1G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit per matje te njekohesishme te presionit dhe mA per testimin e transmetimin te presionit ne industri.

1.958,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 717 300G
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i presionit per matje simultate te presionit dhe mA per testimin transmetuesit te presionit ne industri.

1.958,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 718 100G
Informata të shpejta
(0)
Kalibrues i presionit per matjen dhe gjenerimin e presioni nepermjet pompes mekanike qe ka mbrenda.Ky kalibrues eshte i thjesht per perdorim , i sigurt dhe i pershtatshem pe...
3.686,81
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 753
Informata të shpejta
(0)

Kalibrues i proceseve nga me te miret me memorje te brendshme per ruajtjen e parametrave te proceseve dhe ato te dokumentimeve.

7.424
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
instek alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.