Multimetra

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 8
FLUKE PC3000FC
Informata të shpejta
(0)
USB Dongle, Lidhja pa Tela, Fluke
129,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P3204
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 3204
Galvanometër Аnalog, 100mV, 5mA
84,17
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE IR3000FC
Informata të shpejta
(0)
Konektor, Wireless Comunication, Fluke Connect APP
178,64
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON LCR9073
Informata të shpejta
(0)
LCR meter, 2 nF - 1000 uF, 200 R - 20 MR
170,76
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TECPEL LCR-612
Informata të shpejta
(0)
LCR meter, 20 R -10 MR, 2 mH - 10000 H
185,6
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HAMEG HM8118
Informata të shpejta
(0)
LCR meter, 20 Hz - 200 kHz
2.261,02
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P3730
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 3730
LCR meter, 20 MR, 2 mH - 20 H
64,24
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P2180
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 2180
Multimetër, 1000 V, 60 MR, -20 C + 1000 C
107,95
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON DM-9030
Informata të shpejta
(0)
Multimetër, 10 A, 600 V, 20 mR
137,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MASTECH MS8229
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MS8229
Multimetër Digjital dhe Tester i Ambientit, 1000V, 10A, 200KHz, 40MΩ, 100µF
71,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDM-350B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDM-350B
Mini Multimetër Digjital, 250V, 10A, 20MΩ
30,16
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MASTECH MY74
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MY74
Multimetër Digjital, 600V, 10A, 20KHz, 200MΩ, 100µF
26,97
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH EX330
Informata të shpejta
(0)
Multimetër Digjital, 600V, 10A, 10KHz, 40MΩ, 200µF
64,95
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
UNI-T UT33C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: UT 33C
Mini Multimetër Digjital, 500V, 10A, 20MΩ
14,17
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
UNI-T UT55
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: UT 55
Multimetër Digjital, 1000V, 20A, 20KHz, 200MΩ, 20µF
31,83
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni sondi_Alb
kuferi torbici_Alb
fluke 323_Alb
additel alb
ESD_podloga_Alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.